Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποχώρηση-βόμβα από τα αθλητικά του ΣΚΑΪ – Τι ανακοίνωσε στο facebook (ΦΩΤΟ)
Life
| 2019-10-18 22:07:00

Αποχώρηση-βόμβα από τα αθλητικά του ΣΚΑΪ – Τι ανακοίνωσε στο facebook (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποχώρηση-βόμβα από τα αθλητικά του ΣΚΑΪ – Τι ανακοίνωσε στο facebook (ΦΩΤΟ)

Θα μείνει στον Σπορτ-Φμ;

 

Παρελθόν αποτελεί από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ μετά από 6.5 χρόνια ο Κώστας Βαϊμάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το βράδυ της Παρασκευής μέσω facebook.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πετυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός, σημείωσε πάντως πως θα παραμείνει στον Σπορτ-Φμ και στην εκπομπή Fight Club.

Αναλυτικά:

Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ (2 από αυτά και στην τηλεόραση), σήμερα χώρισαν οι δρόμοι μας με τον ΣΚΑΙ. Όχι τόσο γλυκά και «αγαπησιάρικα» όσο θα ήθελα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ζυγίζεις τις ανάγκες σου, το πόσο χρειάζεσαι το μισθό σου και τις υποχρεώσεις σου από τη μια και από την άλλη την αξιοπρέπειά σου, τις αξίες σου και το πού φτάνουν τα όριά σου. Η δική μου ζυγαριά, έγειρε στην πλευρά νούμερο 2 κι αποφάσισα ότι προτιμώ την προσωπική και επαγγελματική αξιοπρέπεια, από «μπακαλίστικα» παζάρια και προσβλητικές συμπεριφορές. Ευχαριστώ όλους τους καλούς ανθρώπους που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, πάνω απ’ όλους τον Gerard Papasimakopoulos, τον Μάκαρο που μου στάθηκε σαν αδελφός. Και πάμε παρακάτω σιγά - σιγά.
Υ.Γ. Το Fight Club παραμένει στη θέση του, μέχρι νεοτέρας....

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags