Facebook Pixel Τάσος Μητρόπουλος – OPEN: Χαμός στο Open με Μητρόπουλο - Σηκώθηκε κι έφυγε από την εκπομπή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2019-12-01 23:54:00

Χαμός στο Open με Μητρόπουλο - Σηκώθηκε κι έφυγε από την εκπομπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός στο Open με Μητρόπουλο - Σηκώθηκε κι έφυγε από την εκπομπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανα σκηνικά στην εκπομπή μετά το ντέρμπι.

Τάσος Μητρόπουλος – OPEN: Ο... κακός χαμός έγινε στην εκπομπή «Total Football» μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, όπου άγριο καυγάς του Τάσου Μητρόπουλου με δημοσιογράφους από την Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, ο... τσακωμός ξεκίνησε από τα επεισόδια που έγιναν πριν το παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης και φούντωσε όταν έφτασε η συζήτηση στη διαιτησία.

Οι δύο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, Σταύρος Κόλκας και Κώστας Βασιλόπουλος, έκαναν για απαράδεκτες καταστάσεις που μας γυρίζουν 40 χρόνια, με τον Μητρόπουλου φανερά εκνευρισμένος να απαντάει λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν είναι ωραία αυτά. Αλλά δεν είναι και η Τούμπα εκκλησία. Καθόλου εκκλησία η Τούμπα. Μη τρελαθούμε. Δεν έγινε τίποτα όταν πήγε ο Ολυμπιακός, εντάξει ό,τι πέιτε... Ούτε όταν πήγε ο Παναθηναϊκός έγινε! Και σήμερα, εγώ λέω πως έγινε λάθος στο πούλμαν.Όλοι μπαίνουν στα αποδυτήρια, δεν κατάλαβα. Και στην Τούμπα μπαίνουν και στο ΟΑΚΑ. Το θέμα είναι να συζητάμε τι έγινε».

Μετά από αυτό η συζήτηση πήγε και στη διαιτησία και ο Μητρόπουλος έξαλλος, αφού τόνισε πως «υποτιμάτε εμένα και τα πρωταθλήματα που πήρε ο Ολυμπιακός και εγώ με τον ιδρώτα μου», έφυγε από το στούντιο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Μαρινάκης, σε αυτόν έκανε "ντου" - Τρομερές ατάκες - "Θα με ακούσεις και μετά..."!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags