Facebook Pixel Nova - Βαγγέλης Μαρινάκης: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Nova! Ποιος Μαρινάκης; Αυτός είναι ο Έλληνας που την κάνει δική του (ΦΩΤΟ)
Life
| 2020-03-24 17:54:00

Ραγδαίες εξελίξεις με τη Nova! Ποιος Μαρινάκης; Αυτός είναι ο Έλληνας που την κάνει δική του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με τη Nova! Ποιος Μαρινάκης; Αυτός είναι ο Έλληνας που την κάνει δική του (ΦΩΤΟ)

Έρχονται μεγάλες αλλαγές!

Nova - Βαγγέλης Μαρινάκης: Ένας νέος ενδιαφερόμενος προέκυψε για την Forthnet (Nova), μετά το… ναυάγιο για την συμφωνία εξαγοράς της εταιρίας από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εδώ και μέρες υπάρχουν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από το βρετανικό fund Duet Private Equity, ωστόσο πριν προλάβουν να ξεκινήσουν αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες, προέκυψε νέος στρατηγικός επενδυτής.


Συγκεκριμένα, πρόταση κατέθεσε η σερβική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία United Group, η οποία ανήκει στην BC Partners του Νίκου Σταθόπουλου. Ο Έλληνας fund manager είναι επικεφαλής του μεγαλύτερου ιδιωτικού επενδυτικού κεφαλαίου της Ευρώπης και ένας από τους πενήντα ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στις ευρωπαϊκές αγορές!

Η εταιρεία του BC Partners – με όχημα την United Group  είναι  «είναι στρατηγικός και όχι χρηματοοικονομικός επενδυτής που μεταφράζεται σε μακροπρόθεσμη δέσμευση» στη Forthnet.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags