Facebook Pixel Τάκης Τσουκαλάς – Ολυμπιακός: Απάντηση Τσουκαλά για Αρναούτογλου – Τα… έχωσε σε Ράπτη – Τι είπε για Τούρκους και MEGA (BINTEO)
Life
| 2020-04-14 22:37:00

Απάντηση Τσουκαλά για Αρναούτογλου – Τα… έχωσε σε Ράπτη – Τι είπε για Τούρκους και MEGA (BINTEO)

Sportdog Team
Απάντηση Τσουκαλά για Αρναούτογλου – Τα… έχωσε σε Ράπτη – Τι είπε για Τούρκους και MEGA (BINTEO)

Τάκης Τσουκαλάς – Ολυμπιακός: Μεγάλος… ντόρος δημιουργήθηκε μετά την τηλεφωνική παρουσία που είχε ο Τάκης Τσουκαλάς πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή των Γρηγόρη Αρναούτογλου και Νίκου Ράπτη στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού και παρουσιαστής «ερυθρόλευκης» εκπομπής στο διαδίκτυο, ξεκαθάρισε πως δεν είναι ρατσιστής και ότι τα λεγόμενά του παρεξηγήθηκαν και έδωσε μάλιστα και σχετικά παραδείγματα αναφερόμενος στις σχέσεις του με παίκτες των Πειραιωτών, αλλά και σε ένα σκηνικό που είχε γίνει κατά την παρουσία του στην Τουρκία.

Παράλληλα, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον Νίκο Ράπτη, ο οποίος μετά την επικοινωνία με τον Τσουκαλά, είχε δηλώσει on air πως ντράπηκε για όσα ειπώθηκαν από τον γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα ο Τσουκαλάς είπε: «Βγήκα στην εκπομπή του Γρηγόρη. Δεν ήξερα ότι θα ήταν και κάποιος άλλος. Δεν έχω τίποτα με το παιδί. Δεν με νοιάζει, ούτε θα τον βρίσω. Ούτε θα ασχοληθώ. Πως έκανε και τι έλεγε και τα λοιπά. Ότι είχε να πει, ας τα έλεγε μπροστά μου, όχι μετά που έκλεισα το τηλέφωνο».

Δείτε τι είχε πει στον Αρναούτογλου και τις… εξηγήσεις στο δεύτερο βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags