Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποχώρηση-έκπληξη από το OPEN - Ανακοινώθηκε πριν λίγο (ΦΩΤΟ)
Life
| 2020-05-11 18:37:00

Αποχώρηση-έκπληξη από το OPEN - Ανακοινώθηκε πριν λίγο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποχώρηση-έκπληξη από το OPEN - Ανακοινώθηκε πριν λίγο (ΦΩΤΟ)

Πριν καλά καλά κλείσει χρόνο αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι της Παιανίας και να στραφεί… αλλού.

Ήταν 3 Ιουλίου 2019 όταν το OPEN ανακοίνωσε:

«την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ.Νίκο Κάλη ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού» αναφέροντας μάλιστα πως είναι «στέλεχος με πολυετή εμπειρία στις παραγωγές ψυχαγωγικών εκπομπών και μακρά πορεία στην ελληνική τηλεόραση, εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN για να ηγηθεί του στρατηγικού σχεδιασμού και της ανάπτυξης του προγράμματος», τονίζοντας πως «Ο κ. Νίκος Κάλης έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους προμηθευτές τηλεοπτικού περιεχομένου παγκοσμίως, αναλαμβάνοντας τη συνολική υλοποίηση για τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά projects που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, όπως το Dancing With The Stars, το The Voice, το X Factor, το Big Brother, το Nomads κ.α., και είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού φεστιβάλ των Καννών.»

Έτσι λοιπόν η διοίκηση του OPEN καλωσόρισε στο δυναμικό της τον Νίκο Κάλη και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τα οποία όμως… ολοκληρώθηκαν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Νίκος Κάλης πριν από λίγο υπέβαλε επίσημα την παραίτησή του αποχωρώντας από το τιμόνι» του προγράμματος. Και λέω «επίσημα» καθώς σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες είχε κάνει γνωστή σε ανώτατους αξιωματούχους την πρόθεσή του για αποχώρηση πριν από έναν μήνα περίπου, αλλά του ζητήθηκε να παραμείνει προκειμένου να βρεθεί και να αποφασιστεί ποιο πρόσωπο θα αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος.

Μετά από επαφές λοιπόν σύμφωνα με αξιόπιστες «πηγές» πολύ κοντά να βρεθεί στη διεύθυνση του προγράμματος του στο OPEN να αναλάβει είναι η Μαρία Σαγανά που πριν από λίγες ημέρες παραιτήθηκε από υπεύθυνη ψυχαγωγίας του ALPHA.

Τέλος, όπως αναφέρουν αξιόπιστες «πηγές» ο Νίκος Κάλης έχει δεχθεί εδώ και μήνες πρόταση… εκτός Ελλάδας και όπως φαίνεται μετά το κοινή συναινέσει διαζύγιο με τον τηλεοπτικό σταθμό θα το αποδεχτεί…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags