Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στο MasterChef! Το ριάλιτι συνεχίζεται - «Είναι μ@@@@δουλος»! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2020-05-18 22:56:00

Χαμός στο MasterChef! Το ριάλιτι συνεχίζεται - «Είναι μ@@@@δουλος»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός στο MasterChef! Το ριάλιτι συνεχίζεται - «Είναι μ@@@@δουλος»!  (ΒΙΝΤΕΟ)

Το MasterChef 4 συνεχίζει σε υψηλούς τόνους ριάλιτι, το οποίο και καταλαμβάνει όλο και περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο από τον στόχο του σόου, δηλαδή της μαγειρική.

Η Μαριάννα έχει επιστρέψει στο παιχνίδι διατεθειμένη να συγκρουστεί με όλους και κυρίως με το ζευγάρι του MasterChef 4, τον Δημήτρη και τη Μαρία. Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε τη συνομιλία της Μαριάνας με τη Μάρλεν πριν την ψηφοφορία της ηττημένης ομάδας στο σπίτι του MasterChef 4.

Η Μάρλεν έμοιαζε βέβαιη πως θα λάβει τις ψήφους του ζευγαριού, κάτι που εξόργισε την Μαριάννα η οποία προχώρησε σε χαρακτηρισμούς όπως «μ@@@@δουλος», οι οποίοι φυσικά καλύφθηκαν από «μπιπ» - κι όχι σαν τα χιουμοριστικά μπιπ του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - στον τηλεοπτικό αέρα. Η παίκτρια του MasterChef 4 επέλεξε τη λέξη αυτή προκειμένου να σκιαγραφήσει την εξάρτηση που έχει, όπως υποστηρίζει, ο Δημήτρης από τη Μαρία και τις επιλογές της στο παιχνίδι.

Η αποκάλυψη της Μαριάννας για τον Δημήτρη στο MasterChef 4

Στη συνέχεια η Μαριάννα, μιλώντας μόνη στην κάμερα του MasterChef 4 αποκάλυψε κάτι που δεν είχαμε παρακολουθήσει στο παιχνίδι. Όπως υποστήριξε, ο Δημήτρης της είχε βάλει τις φωνές το πρωί, πριν εκείνη ξεκινήσει για την δοκιμασία αποχώρησης. Η παίκτρια του MasterChef 4 υποστήριξε πως στόχος του ήταν να της ρίξει το ηθικό. «Σιγά μην πέσω από αυτόν τον βλάκα» σχολίασε.

 


Πηγή: iefimerida.gr -

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags