Facebook Pixel Τεράστια έκπληξη Μαρινάκη - Θα "τρελαθούν" όλοι με αυτή την κίνηση - Τι θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ!
Life
| 2020-06-15 15:03:00

Τεράστια έκπληξη Μαρινάκη - Θα "τρελαθούν" όλοι με αυτή την κίνηση - Τι θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ!

Τεράστια έκπληξη Μαρινάκη - Θα "τρελαθούν" όλοι με αυτή την κίνηση - Τι θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ!

Σε μια απρόσμενη, αλλά συνάμα εξαιρετική κίνηση προχώρησε το MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη, που εξασφάλισε τα δικαιώματα του μεγάλου τελικού του ιταλικού Κυπέλλου, ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους και θα τον μεταδώσει αποκλειστικά την Τετάρτη, 17 Ιουνίου, στις 22:00!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το MEGA:

Στην Ιταλία, το σούπερ ματς Νάπολι - Γιουβέντους είναι ο τελικός του Κυπέλλου που θα μεταδώσει την ερχόμενη Τετάρτη ζωντανά το MEGA στις 10 το βράδυ. H Nάπολι ήρθε χθες ισόπαλη 1-1 με την Ιντερ και προκρίθηκε στον τελικό χάρη στη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς.

Νάπολι και Γιουβέντους, ένα από τα κλασικά ζευγάρια του Κάλτσιο, θα αναμετρηθούν στον 73ο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, που θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Ολίμπικο της Ρώμης και οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά από την ελεύθερη συχνότητα του MEGA.

Στο Σαν Πάολο η Ίντερ πήγε με το εις βάρος της 1-0 από τον πρώτο ημιτελικό, αλλά μόλις στο 2ο λεπτό κατάφερε με τον Κρίστιαν Έρικσεν να φέρει στα ίσια τη σειρά με τη Νάπολι.

Αυτό ήταν και το μοναδικό λάθος του γκολκίπερ Οσπίνα, που στη συνέχεια κράτησε ζωντανή την ομάδα του με τις επεμβάσεις του σε προσπάθειες των παικτών της Ίντερ, που κυνήγησαν την πλήρη ανατροπή.

Η Νάπολι έτσι βρήκε την ευκαιρία σε αντεπίθεση με τον Μέρτενς στο 41’ να ισοφαρίσει σε 1-1. Το γκολ του Βέλγου έδωσε την πρόκριση στον τελικό μετά το 2014 στους Ναπολιτάνους, και τον έφερε στην πρώτη θέση πλέον των σκόρερς στην ιστορία του συλλόγου με 122 γκολ, μπροστά από Χάμσικ και Μαραντόνα.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είχε έναν ακόμη λόγο να πανηγυρίσει την πρόκριση, αφού την αφιέρωσε στη μνήμη της αδελφής του, που πέθανε τον Φεβρουάριο σε ηλικία 37 ετών από σοβαρή ασθένεια.

Το MEGA πιστό στην κληρονομιά των μεταδόσεων μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, θα σας μεταφέρει την επόμενη Τετάρτη τη δράση του αγώνα, που θα κρίνει το τρόπαιο, στα 90 λεπτά, και αν χρειαστεί, στα πέναλτι, καθώς δεν υπάρχει εφέτος παράταση στην ισοπαλία.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags