Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο πρώτος που πέρασε στον τελικό του MasterChef - Έβαλαν τα κλάματα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2020-06-15 23:00:00

Ο πρώτος που πέρασε στον τελικό του MasterChef - Έβαλαν τα κλάματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο πρώτος που πέρασε στον τελικό του MasterChef - Έβαλαν τα κλάματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον ημιτελικό του MasterChef, στο επεισόδιο της Δευτέρας, «ακόνισαν» τα μαχαίρια τους οι τέσσερις φιναλίστ. Στόχος; Μα φυσικά τα πολυπόθητα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR.

Από τη μία πλευρά, τρεις πολυδιάστατοι μάγειρες, ο Σταύρος, ο Τζoν και ο Σταυρής, δεμένοι με μια ισχυρή φιλία, και από την άλλη, η Μαρία, μια πολύ δυναμική μαγείρισσα, με σημαντική εξέλιξη εντός του διαγωνισμού, κλήθηκαν να παλέψουν για να φτάσουν πιο κοντά στο όνειρό.

Σε μια απαιτητικότατη δοκιμασία, ένας μόνο θα έπαιρνε το εισιτήριο προκειμένου να βρεθεί απευθείας στον μεγάλο τελικό και σίγουρα δεν αποτέλεσε εύκολη υπόθεση.

Με τους τρεις κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη, να δυσκολεύονται να αποφασίσουν, εκείνος που κατόρθωσε να παρουσιάσει το ωραιότερο πιάτο ήταν ο Σταυρής Γεωργίου!

Έτσι, ο Κύπριος διαγωνιζόμενος πέρασε στον τελικό αφήνοντας πίσω την Μαρία Μπέη, τον Τζον Ρεάνο και τον Σταύρο Βαρθαλίτη! Ο Τζον Ρεάνο, μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη βαθιά χαρά που ένιωσε με το αποτέλεσμα για τον καλό του φίλο ξεσπώντας σε λυγμούς στην κάμερα του MasterChef.

Σε κλάματα ξέσπασε και η Μαρία Μπέη, λίγο νωρίτερα, για το γεγονός πως δεν ήταν εκείνη που θα έπαιρνε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Πιστεύετε ότι μπορεί ο Σταυρής Γεωργίου να ‘ναι ο νικήτης του τίτλου του νέου MasterChef της Ελλάδας;

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags