Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο Netflix ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! Σε ποια σειρά θα εμφανιστεί ο μεγάλος σούπερ σταρ
Life
| 2020-06-20 04:33:00

Στο Netflix ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! Σε ποια σειρά θα εμφανιστεί ο μεγάλος σούπερ σταρ

Sportdog Team
Στο Netflix ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! Σε ποια σειρά θα εμφανιστεί ο μεγάλος σούπερ σταρ

Κάν' το όπως ο David Beckham και στην κουζίνα. Αυτό φαίνεται, σύμφωνα με το esquire.com.gr ότι σκέφτηκαν οι άνθρωποι του Netflix, του BBC και του εξαιρετικά δημιουργικού Studio 99 (που ειδικεύεται σε σειρές και ντοκιμαντέρ) και πλέον ετοιμάζουν ένα food show με κεντρικό πρόσωπο τον Βρετανό σταρ.

Η πρώτη προσέγγιση στον Becks για το εν λόγω project είχε γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο, με σκοπό τη δημιουργία ενός εναλλακτικού μαγειρικού format, που θα είναι χρηστικό, cool και διασκεδαστικό. Οι φήμες και τα tabloids μάλιστα αναφέρουν ότι μπροστά από τις κάμερες ο Beckham θα έχει συμπαρουσιάστρια την 8 χρονη κόρη του Harper, δίχως να αποκλείεται να εμπλακεί και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας - ναι, σωστά μάντεψες, μάλλον θα είναι η Victoria. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Υπενθυμίζουμε πως ο Beckham διατηρεί πολύ στενές φιλικές σχέσεις με τους διασημότερους και ικανότερους Άγγλους σεφ, όπως ο Gordon Ramsay, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως είναι αρκετά ικανός εντός της κουζίνας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Ο Becks απολαμβάνει αυτή την περίοδο την εξοχή στα Cotswolds, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι ρουστίκ φωτογραφίες που ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram. Ποιος ξέρει, ίσως ήδη να δοκιμάζει και συνταγές με βρετανική προβατίνα. Θα το ξέρουμε στο άμεσο μέλλον. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags