Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ντου" σε ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα από Τούρκους χάκερ!
Life
| 2020-07-02 13:13:00

"Ντου" σε ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα από Τούρκους χάκερ!

Sportdog Team
"Ντου" σε ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα από Τούρκους χάκερ!

Επίθεση από Τούρκους χάκερς δέχτηκε ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα, η οποία εξειδικεύεται σε θέματα γεωπολιτικά.

Ο λόγος για το Infognomonpolitics.gr,  το οποίο ανήκει στον ισχυρό άνδρα των εκδόσεων "Ινφογνώμων", Σάββα Καλεντερίδη. Ο ιθύνων νους της ιστοσελίδας είναι γνωστός για τη δράση του ως πράκτορας της ΕΥΠ στην Τουρκία, η οποία έγινε γνωστή μετά την υπόθεση Οτζαλάν το 1999.

Ο Καλεντερίδης είναι επικηρυγμένος στην Τουρκία και είναι λογικό λοιπόν οι Τούρκοι να τον έχουν στο στόχαστρο. 

"Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους αναγνώστες και τους φίλους της ιστοσελίδας μας ότι τα προβλήματα που παρουσιάζονται τις δύο τελευταίες ημέρες στη ροή των ειδήσεων και την ταχύτητα της ιστοσελίδας, οφείλονται σε επίθεση που δεχτήκαμε από Τούρκους χάκερς.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η ιστοσελίδα ΙΝΦΟΓΜΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια της Τουρκίας και όλων εκείνων που θέλουν να “θάψουν” το Καστελόριζο, να αποκόψουν την Κύπρο από την Ελλάδα και να μοιράσουν στα δύο το Αιγαίο.

Εμείς δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να μας πτοήσει καμία επίθεση και ότι εξυπακούεται ότι θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στο εθνικό πατριωτικό μας καθήκον.

Αντικειμενικοί, δίκαιοι και αδέσμευτοι", ανεφερε μεταξύ άλλων το μήνυμα του Σάββα Καλεντερίδη στο Infognomonpolitics.gr, το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags