Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστρέφουν της "Ελλάδας τα παιδιά"; Αποκάλυψη-βόμβα - Να τι ετοιμάζει ο Γιάννης Μπέζος!
Life
| 2020-07-12 17:40:00

Επιστρέφουν της "Ελλάδας τα παιδιά"; Αποκάλυψη-βόμβα - Να τι ετοιμάζει ο Γιάννης Μπέζος!

Sportdog Team
Επιστρέφουν της "Ελλάδας τα παιδιά"; Αποκάλυψη-βόμβα - Να τι ετοιμάζει ο Γιάννης Μπέζος!

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Γιάννης Μπέζος θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στον ΑΝΤ1 με μια νέα κωμική σειρά που ετοιμάζει με μεράκι αμέσως μετά το τέλος του σίριαλ, «Πέτα τη φριτέζα».

Στη νέα αυτή σειρά, στρατιωτικού περιεχομένου, ο αγαπημένος ηθοποιός θα αναλάβει τελικά και τη σκηνοθεσία κρατώντας έτσι έναν ιδιαίτερα απαιτητικό διπλό ρόλο. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό του ΑΝΤ1, η νέα σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη και προσωρινός τίτλος αυτής είναι «Army».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Tv Έθνος, το σενάριο του σίριαλ υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς ενώ η πλοκή θα διαδραματίζεται σε δύο στρατόπεδα τα οποία με απόφαση του ΥΕΘΑ συγχωνεύονται σε ένα και οι δυο διοικητές τους ερίζουν για τη θέση του επικεφαλής στο ένα και μοναδικό στρατόπεδο που θα προκύψει.

Στο ρόλο του ενός διοικητή θα βρίσκεται ο Γιάννης Μπέζος, ενώ ο δεύτερος θα είναι ο Μανώλης Μαυροματάκης. Τη συμμετοχή τους στη σειρά συμφώνησαν, επίσης, η Ελένη Ουζουνίδου και ο Κυριάκος Σαλής που συνεργάστηκαν για δυο χρόνια με τον Γιάννη Μπέζο στο σίριαλ «Πέτα τη Φριτέζα».

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags