Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτες φωτογραφίες για το νέο θρίλερ του Netflix που περιμένουμε πώς και πώς
Life
| 2020-08-05 18:24:00

Πρώτες φωτογραφίες για το νέο θρίλερ του Netflix που περιμένουμε πώς και πώς

Sportdog Team
Πρώτες φωτογραφίες για το νέο θρίλερ του Netflix που περιμένουμε πώς και πώς

Ένα αγόρι που μεγάλωσε παρακολουθώντας τον πατέρα του να θυσιάζει ανθρώπους και ζώα, προκειμένου να σώσει την καρκινοπαθή μητέρα του από τον θάνατο εξελίσσεται σε έναν βίαιο ενήλικα με έναν πολύ προσωπικό κώδικα ηθικής. Αυτός είναι ο Arvin Russell, ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας του Donald Ray Pollock, The Devil All The Time (Πάντα ο διάβολος), που διαδραματίζεται στα τέλη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο Οχάιο. Το μυθιστόρημα κυκλοφόρησε το 2011 (εκδ. Μεταίχμιο), αποτελώντας το ντεμπούτο του συγγραφέα του και η κινηματογραφική μεταφορά του έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία. 

Το Netflix έλαβε τα δικαιώματα μεταφοράς του βιβλίου στην οθόνη με τον Antonio Campos (The Sinner, Christine) να αναλαμβάνει χρέη σκηνοθέτη και τον Jake Gyllenhaal παραγωγού. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα δούμε τον Tom Holland, έχοντας στο πλευρό του τους Robert Pattinson και Bill Skarsgård.

Στο καστ συναντάμε επίσης τους Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Mia Wasikowska, Eliza Scanlen, Harry Melling και Pokey LaFarge.

 

Οι πρώτες εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα με την πλατφόρμα streaming να χαρακτηρίζει το ψυχολογικό θρίλερ ως ένα γκόθικ γουέστερν παραμύθι.

Εμείς πάντως το βάλαμε ήδη στη φθινοπωρινή λίστα μας.

ΠΗΓΗ: esquire.com.gr


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags