Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός με το Παναθηναϊκός TV - "Ντου" χιλιάδων οπαδών - Ζήτησε συγνώμη το Τριφύλλι!
Life
| 2020-08-22 21:45:00

Χαμός με το Παναθηναϊκός TV - "Ντου" χιλιάδων οπαδών - Ζήτησε συγνώμη το Τριφύλλι!

Sportdog Team
Χαμός με το Παναθηναϊκός TV - "Ντου" χιλιάδων οπαδών - Ζήτησε συγνώμη το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν στο paotv.gr στη μετάδοση της φιλικής αναμέτρησης με το Μαρκό (3-0), εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι ευχαρίσησαν τον κόσμο για την ανταπόκριση και απολογήθηκαν για την ταλαιπωρία που υπέστησαν, ενώ ανανέωσαν το... ραντεβού τους για τις 26 Αυγούστου και τη φιλική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Είναι κοινότυπο αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί πραγματικότητα: κάθε αρχή και δύσκολη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που κατά χιλιάδες ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία μέσω του paotv.gr, προκειμένου να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με τη Μαρκό, στην πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του «Παναθηναϊκός TV». Παράλληλα, όμως, αυτή η επιθυμία προκάλεσε αξεπέραστα τεχνικά προβλήματα.

Οφείλουμε να απολογηθούμε στους χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι εξαιτίας αυτών των προβλημάτων, δεν κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ήδη όλες οι αρμόδιες ομάδες του «Παναθηναϊκός TV» εργάζονται προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων, ώστε στο επόμενο τηλεοπτικό ραντεβού με το «Παναθηναϊκός TV», στις 26 Αυγούστου στο φιλικό με τον ΟΦΗ, να κυλήσουν όλα ομαλά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags