Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίσημο: Έτσι θα δούμε το φιλικό Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ! Πόσα θα πληρώσουμε
Life
| 2020-09-03 17:34:00

Επίσημο: Έτσι θα δούμε το φιλικό Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ! Πόσα θα πληρώσουμε

Sportdog Team
Επίσημο: Έτσι θα δούμε το φιλικό Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ! Πόσα θα πληρώσουμε

Μετά τη δωρεάν εγγραφή στα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας απέναντι στη Μαρκό και τον ΟΦΗ και τα 0,10 λεπτά του αγώνα με τη Λαμία στο Κορωπί, το νεοσύστατο «πράσινο» κανάλι «Παναθηναϊκός TV» όρισε ως συμβολική τιμή τα 2,5 ευρώ για την διαδυκτιακή παρακολούθηση του Σαββατιάτικου τεστ με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας στις 7 μ.μ.

Οσοι είναι συνδρομητές της Cosmote TV, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας δωρεάν, όπως συνέβη και με τα προηγούμενα φιλικά ματς του «ριφυλλιού. 



Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρει: «Η πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος SuperLeague είναι στο «Παναθηναϊκός TV»!

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ. οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν στο «Παναθηναϊκός TV» το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του Τριφυλλιού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. με το pre game του αγώνα και θα ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά τη λήξη του ματς με το post game, που θα περιέχει συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.

Οι τρόποι για να παρακολουθήσετε τη μετάδοση είναι δύο.

Ο πρώτος διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr με εγγραφή και καταβολή 2,5 €. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε τη διαδικασία και στη συνέχεια όταν φτάσει η στιγμή που θέλετε να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του αγώνα, συνδέεστε στο paotv.gr και πλέον θα έχετε πρόσβαση για να δείτε τη μετάδοση του αγώνα.

Ο δεύτερος είναι μέσω του CosmoteSport1, το οποίο θα αναμεταδώσει τηλεοπτικά τον αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags