Facebook Pixel Sportdog.gr | Πού θα δούμε το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ;
Life
| 2020-10-23 16:33:00

Πού θα δούμε το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ;

Sportdog Team
Πού θα δούμε το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ;

Το πρώτο El Clasico της σεζόν μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, το Σάββατο 24/10 (17.00). O αγώνας θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 2HD και από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα των «αιωνίων», η εκπομπή «Ρυθμός των Ντέρμπι» (16.00, COSMOTE SPORT 2HD) θα μας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις και αναλύοντας τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Στις 17.00, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μεταφερθούν στο Camp Nou, όπου θα δοθεί η σέντρα για το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ με την ολοκλήρωση του αγώνα, η εκπομπή θα επιστρέψει με όλο το ρεπορτάζ, την ανάλυση των καλύτερων φάσεων με τη βοήθεια της τεχνολογίας και δηλώσεις των πρωταγωνιστών (19.00, COSMOTE SPORT 2HD). 

Συνημμένα θα βρείτε ενημερωτικό κείμενο με τα εβδομαδιαία highlights των αθλητικών καναλιών της COSMOTE TV, καθώς και τα ανανεωμένα προγράμματα των COSMOTE SPORT έως και 15 Νοεμβρίου, με τις παρακάτω προσθήκες/αλλαγές, μαζί με τη νέα λίστα μεταδόσεων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags