Facebook Pixel Sportdog.gr | The Bachelor Sneak Preview: Νικόλ και Παναγιώτης έρχονται σε ρήξη - Είναι αυτή η αρχή του τέλους;
Life
| 2020-11-26 16:55:00

The Bachelor Sneak Preview: Νικόλ και Παναγιώτης έρχονται σε ρήξη - Είναι αυτή η αρχή του τέλους;

Sportdog Team
The Bachelor Sneak Preview: Νικόλ και Παναγιώτης έρχονται σε ρήξη - Είναι αυτή η αρχή του τέλους;

Ένα ακόμα χορταστικό, bonus επεισόδιο παρακολούθησαν χτες οι φανατικοί τηλεθεατές του Bachelor.

Το show του Alpha κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέχρι και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αναδεικνύοντάς το πρώτο στο γυναικείο δυναμικό κοινό (15-24) με 33.2%, ενώ ταυτόχρονα ήταν και το τρίτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας για το δυναμικό κοινό. Η απόπειρα συγκατοίκησης του Παναγιώτη με τη Βίβιαν, τα φιλιά, τα χάδια και οι έντονες ματιές του με όλες τις γυναίκες, καθώς και η ζήλεια της Νικόλ που καλά κρατεί, συνέθεσαν ένα επεισόδιο φωτιά, που ξετρέλανε και τους χρήστες των social media, αφού το #thebachelorgr ήταν για ακόμα μια φόρα Νο1 στα trends.

Στο σημερινό επεισόδιο στο Bachelor: Η κάρτα του ομαδικού ραντεβού λέει "ετοιμαστείτε να ανέβετε ψηλά". Η Εριέττα εκδηλώνει αμέσως τον ενθουσιασμό της!

Στην πράξη όμως, φαίνεται ότι δυσκολεύεται όταν προσπαθεί να αναρριχηθεί στον βράχο. Από την άλλη, η Νικόλ είναι αυτή κερδίζει την δοκιμασία.

Στη συνέχεια, οι τέσσερίς τους κάνουν ένα πικνίκ στη φύση. Εκεί, ο Παναγιώτης ξεχνάει ότι η Νικολέττα ανέβηκε το βράχο, γεγονός που τη σοκάρει και την θυμώνει, σε συνδυασμό με το ότι στον λίγο προσωπικό χρόνο που είχαν, δεν ήταν καθόλου διαχυτικός απέναντί της.

Αργά το βράδυ ο Παναγιώτης κάνει μια αναπάντεχη επίσκεψη στη βίλα. Απ’ ό,τι φαίνεται, η Νικολέττα τον έχει μπερδέψει. Νιώθει πιεσμένος και ταυτόχρονα απαιτεί εξηγήσεις.    

Δες τη συνέχεια απόψε στις 22.00.  

The Bachelor, απόψε στις 22.00, στον Alpha.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags