Facebook Pixel Sportdog.gr | Βάλτε Netflix! Θα λιώσουμε με τις σειρές του Δεκεμβρίου
Life
| 2020-12-04 06:35:00

Βάλτε Netflix! Θα λιώσουμε με τις σειρές του Δεκεμβρίου

Sportdog Team
Βάλτε Netflix! Θα λιώσουμε με τις σειρές του Δεκεμβρίου

Οι ολοκαίνουργιες πρωτότυπες παραγωγές του Netflix που προσγειώνονται στην πλατφόρμα μες στον Δεκέμβριο 2020 καλύπτουν κάθε προτίμηση.

Selena: The Series

Ισπανικής παραγωγής, το Selena: The Series είναι ένα βιογραφικό δράμα για τη ζωή της Selena Quintanilla-Pérez, Αμερικανής τραγουδίστριας μεξικανικής καταγωγής που διέπρεψε στα μουσικά είδη tex-mex και ranchera. Έμεινε γνωστή παγκοσμίως ως Selena (προφέρεται Σελίνα) και θεωρείται μία από τις σημαντικότερες Λατίνες τραγουδίστριες με πωλήσεις πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της ανόδου της φήμης της, αλλά και των θυσιών που πρέπει να κάνει η ίδια και η οικογένειά της.

Πρεμιέρα: 04/12

The Mess You Leave Behind (El desorden que dejas)

Μια νεαρή καθηγήτρια λογοτεχνίας μετακομίζει στη γενέτειρα του συζύγου της, στην προσπάθειά της να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Πιάνει δουλειά σε ένα λύκειο, αλλά στοιχειώνεται από έναν θάνατο που συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες και ο οποίος αρχίζει να απειλεί την ίδια τη ζωή της.

Βασισμένο στο βραβευμένο, ομώνυμο μυθιστόρημα του Carlos Montero, συνδημιουργού της σειράς Elite, το ψυχολογικό δράμα μυστηρίου El Desorden Que Dejas (The Mess You Leave Behind) αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των ισπανικών σόου στην πλατφόρμα, που τόσο αδηφάγα καταναλώνει το κοινό- όχι μόνο το ελληνικό.

Πρεμιέρα: 11/12

Tiny Pretty Things

Όταν μια επίθεση καταστρέφει την πιο λαμπρή μαθήτρια σε μια ελίτ σχολή μπαλέτου, η αντικαταστάτριά της μπαίνει σε έναν κόσμο ψεμάτων, προδοσίας κι ανελέητου ανταγωνισμού.

Η νέα δραματική σειρά του Netflix, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο των Sona Charaipotra και Dhonielle Clayton θυμίζει κάτι από την οσκαρική ταινία "Μαύρος Κύκνος” και την βραβευμένη σειρά Pretty Little Liars.

Πρεμιέρα: 14/12

Bridgerton

 

Τα οκτώ αδέλφια της οικογένειας Μπρίτζερτον αναζητούν την αγάπη και την ευτυχία στην υψηλή κοινωνία του Λονδίνου σε αυτήν εδώ τη σειρά εποχής, που αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά των διάσημων ιστοριών μπεστ σέλερ βιβλίων της Julia Quinn.

Πρεμιέρα: 25/12

Equinox

 

Το 1999, η νεαρή Άστριντ βλέπει ένα λεωφορείο με μαθητές να εξαφανίζεται. Είκοσι χρόνια μετά, το 2019, συναντά έναν άντρα που αναγνωρίζει ως θύμα του συμβάντος και ξεκινά τις προσπάθειές της να διαλευκάνει το μυστήριο. Μόνο που τελικά καταλήγει να αλλάξει το παρελθόν.

Αυτή είναι εν ολίγοις η υπόθεση της επερχόμενης δανέζικης μίνι σειράς της Tea Lindeburg -αποτελείται από έξι επεισόδια-, με πρωταγωνιστές τους Danica Curcic, Lars Brygmann και Karoline Hamm. Ένα δράμα μυστηρίου, που μπλέκει το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον, επιχειρεί ταξίδια στον χώρο και τον χρόνο, με αποτέλεσμα να μην είναι λίγοι εκείνοι που την παραλληλίζουν με το γερμανικό διαμαντάκι της πλατφόρμας, Dark.

Πρεμιέρα: 30/12

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags