Facebook Pixel Sportdog.gr | Απόλυτη Πρωτιά για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA
Life
| 2020-12-17 17:18:00

Απόλυτη Πρωτιά για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA

Sportdog Team
Απόλυτη Πρωτιά για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA

Την απόλυτη πρωτιά στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου κατέκτησε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, που καθημερινά στις 18:50 ακολουθεί λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα, προσφέροντας πλούσια θεματολογία, εκτενή ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, ενδιαφέρουσες αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Το Alpha News βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας για το συγκεκριμένο διάστημα, 17,9% επί του συνόλου του τηλεοπτικού κοινού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, με 753,000 τηλεθεατές να παρακολουθούν κατά μέσο όρο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με διαφορά 2,1 μονάδων (SKAI 15,8%, STAR 15,8%, ANTENNA 13,1%, OPEN 7,5%, EΡΤ-1 5,4%, MEGA 5,1%).

Αντίστοιχα, το Alpha News  έρχεται πρώτο στο δυναμικό κοινό (18-54) από Δευτέρα έως Κυριακή, με τηλεθέαση που αγγίζει το 15,9% (STAR 15,1%, SKAI 12,8%, ANTENNA 12,0%, OPEN 6,7%, MEGA 6,7%, και ΕΡΤ-1 3,7%).

Με σύμμαχο το έμψυχο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού, καθώς και τα υπερσύγχρονα μέσα παραγωγής, ο Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται στο τιμόνι του Alpha News από Δευτέρα ως Παρασκευή, ενώ τα ηνία της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης.  Καινοτόμο, διαδραστικό, και αντικειμενικό, το Alpha News έρχεται κοντά στον τηλεθεατή που θέλει να μαθαίνει πρώτος τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι το δελτίο που εμπιστεύεται το κοινό για ειδήσεις, όπως είναι.

Alpha News. Ειδήσεις, όπως είναι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags