Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας: Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα - Παρουσιαστής σε παιχνίδι που θα... σαρώσει (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-01-08 16:50:00

Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα - Παρουσιαστής σε παιχνίδι που θα... σαρώσει (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα - Παρουσιαστής σε παιχνίδι που θα... σαρώσει (ΦΩΤΟ)

Έξι χιλιάδες αιτήσεις έγιναν με το που βγήκε το τρέιλερ, με τους υποψηφίους να ονειρεύονται να γίνουν γνωστοί έχοντας την ελπίδα ότι θα… σωθούν!

Δεν γίνεται να μαζεύτηκαν τόσοι καλλίφωνοι και καλλίφωνες στην Ελλάδα; Και όμως, ναι! Με το που προβλήθηκε το τρέιλερ για το νέο μουσικό σόου του Σκάι «House of fame» (Σπίτι της δόξας) έφτασαν στην παραγωγή πάνω από 6.000 αιτήσεις! Γιατί αν σου κάτσει η δημοσιότητα; Κάτι σαν το τζακ ποτ, που λένε…

Το κανάλι του Φαλήρου φαίνεται πως μετά το «Voice» μπήκε για τα καλά στον χορό των talent shows! Λέτε να μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί εκεί που να μην ξέρουν τι να τους κάνουν και αποφάσισαν να ρίξουν στην αρένα και άλλο σόου;

Μετά τον «Μεγάλο Αδελφό» το κανάλι που ετοιμάζει και το «Survivor» σχεδιάζει και νέο μουσικό ριάλιτι στα πρότυπα του «Fame story» ή του «Star academy», το οποίο θα βγει στον αέρα στα μέσα Ιανουαρίου. Θα βασίζεται στο μεξικανικό κόνσεπτ «La academia» και θα απαρτίζεται από καθηγητές, τετραμελή κριτική επιτροπή και τον κεντρικό παρουσιαστή.

Εκεί κάπου μπαίνει στο κόλπο ο Γιώργος Λιάγκας, που ίσως έτσι επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Στον ίδιο ρόλο τον είχαμε δει στον ΑΝΤ1 στο «Rising star» και μπορεί η νέα παραγωγή να είναι ένας τρόπος να βγει από τον πάγο. Για την κριτική επιτροπή οι «εγκέφαλοι» καλοβλέπουν την Ελένη Φουρέιρα, που έχει να επιδείξει πολλά ταλέντα. Ο Σκάι έκανε πρόταση και στον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά αυτός έχει δεσμευτεί με τον ΑΝΤ1 και το «Your face sounds familiar»

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags