Facebook Pixel Sportdog.gr | Alpha News: Δυναμικό Ξεκίνημα για το 2021
Life
| 2021-02-01 19:40:00

Alpha News: Δυναμικό Ξεκίνημα για το 2021

Sportdog Team
Alpha News: Δυναμικό Ξεκίνημα για το 2021

Στην πρώτη θέση το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha τον Ιανουάριο

Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha που έκοψε το νήμα της τηλεθέασης του Ιανουαρίου, και αναδείχθηκε για ακόμη μία φορά νικητής στην ενημέρωση.

Για το μήνα Ιανουάριο, το Alpha News, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του, προσέλκυσε το 17,3% του συνόλου του τηλεοπτικού κοινού, και βρέθηκε στην κορυφή των Κεντρικών Δελτίων Ειδήσεων, από Δευτέρα έως Κυριακή, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Από Δευτέρα έως Παρασκευή το μερίδιο τηλεθέασης του Alpha News, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, ήταν 17,1% με τον ανταγωνισμό να ακολουθεί 3,1 μονάδες μετά (STAR 14%, SKAI 14%, ANTENNA 13,6% OPEN 8,3%, EPT-1 5,5%, MEGA 5%).

Αντίστοιχα, το Alpha News σημειώνοντας 15,5%,  από Δευτέρα έως Κυριακή, και 15,2% από Δευτέρα έως Παρασκευή, ήρθε πρώτο στα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων στο σύνολο του δυναμικού κοινού (18-54), ανεξαρτήτως μέρας και ώρας μετάδοσης, και θριάμβευσε ξανά έναντι του ανταγωνισμού.

Καινοτόμο, διαδραστικό, και αντικειμενικό, το Alpha News έρχεται κοντά στον τηλεθεατή που θέλει να μαθαίνει πρώτος τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι το δελτίο που εμπιστεύεται το κοινό για ειδήσεις, όπως είναι. Με σύμμαχο το έμψυχο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού, καθώς και τα υπερσύγχρονα μέσα παραγωγής, ο Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται στο τιμόνι του Alpha News από Δευτέρα ως Παρασκευή, ενώ τα ηνία της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης.

Alpha News. Ειδήσεις, όπως είναι.

Κάθε μέρα στις 18:50

Από Δευτέρα ως Παρασκευή με τον Αντώνη Σρόιτερ

Σάββατο και Κυριακή με το Νίκο Μάνεση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags