Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: Νίκος Ψαρράς - "Χρωστάμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας"
Life
| 2021-02-07 20:57:00

ALPHA: Νίκος Ψαρράς - "Χρωστάμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας"

Sportdog Team
ALPHA: Νίκος Ψαρράς - "Χρωστάμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας"

Ο Νίκος Ψαρράς είναι το νέο  πρόσωπο που  μπαίνει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του «Alpha», «Αγγελική» (από την Τρίτη  09 Φεβρουαρίου). Υποδύεται τον  Ανδρέα Δημητρίου, το αφεντικό της Σοφίας (Δήμητρας Σιγάλα) στην καινούρια της δουλειά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται», σήμερα Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου για τον ρόλο του («μέχρι εκεί που έχω διαβάσει ο Αντρέας είναι το  καλό παιδί») αλλά και για τα όλα όσα συμβαίνουν στο θέατρο τις τελευταίες ημέρες. «Στεναχωριέμαι αλλά από την άλλη χαίρομαι.  Γιατί μετά από αυτή τη μεγάλη παύση που έχουμε από το θέατρο, όταν ξανανοίξουν τα θέατρα θα πάμε σε ένα καλύτερο χώρο. Το πιστεύω».

Απαντώντας σε σχόλια που «συχνά», όπως είπε «διαβάζει» κι αναφέρονται στο ποιόν του ελληνικού θεάτρου «μα τι γίνεται, έτσι είναι το ελληνικό θέατρο;» τόνισε κατηγορηματικά: «Όχι. Δεν είναι έτσι. Αυτά που ακούμε τις τελευταίες ημέρες είναι η εξαίρεση του κανόνα. Το ελληνικό θέατρο έχει υπέροχο κόσμο , ανθρώπους διαβασμένους, ασκημένους στην τέχνη τους, δίκαιους». Με όλα αυτά τα γεγονότα έχει γίνει η αρχή. «Εύχομαι αυτή η αρχή να γίνει παντού, σε όλους τους χώρους εργασίας» υπογράμμισε. «Θα πρέπει η βία ό,τι μορφή κι εάν έχει, λεκτική, σωματική, σεξουαλική, να πάψει. Πρέπει όλοι να αισθανόμαστε ασφαλείς, για να μπορέσουμε να αποδώσουμε στη δουλειά μας. Όταν είσαι τρομοκρατημένος δεν αποδίδεις. Και δεν αξίζει αυτό σε κανέναν μας. Και πολύ περισσότερο στα παιδιά που μεγαλώνουμε. Τους χρωστάμε ένα καλύτερο αύριο».

Ευγενικός και επαγγελματικά χορτάτος  άνθρωπος  ο Ανδρέας Δημητρίου (Νίκος Ψαρράς) στην «Αγγελική»,  έχει πετύχει πολλά, η εταιρία δημοσίων σχέσεων που διευθύνει πάει καλά. Είναι ελεύθερος,  δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρόλο που ήθελε. Έχει πληγωθεί από μια μεγάλη του σχέση στο παρελθόν και από τότε αφοσιώθηκε στη δουλειά, χωρίς να ανοίγεται σε πολλούς για τα προσωπικά του. Η Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα)  θα γίνει ο λόγος που ο Αντρέας θα αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο αλλά χωρίς να τολμάει να κάνει κάτι επειδή ξέρει ότι είναι παντρεμένη… «Ο Αντρέας είναι Θετικός και καλός χαρακτήρας. Η οδηγία είναι “είσαι πολύ καλό παιδί”» εξήγησε ο Νίκος Ψαρράς. Είναι το αντίθετο του  Παύλου (Ιωάννης Παπαζήσης) κι ίσως γι αυτό θα καταφέρει να γοητεύσει τη Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα) …..

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

«Αγγελική» : Δείτε αύριο Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 79

Ο Νικόλας έρχεται αντιμέτωπος με την Αθηνά λίγο πριν φύγει για την αποτοξίνωση. Ο Στέφανος με τη Τζένη συνεχίζουν να είναι σε άσχημο κλίμα, ενώ ο Παύλος αποκαλύπτει στη Σοφία ότι θα ζητήσει το μερίδιό του από την εταιρία. Ο Μάκης περιμένει την Αγγελική υπό την απειλή του Τολέγα, αλλά εκείνη καθυστερεί καθώς ακούει τον Δημήτρη να λέει στην Αθηνά το σχέδιό του για την Ελένη. Στρέφεται στον Μιχάλη για βοήθεια κι όταν ο Δημήτρης βγαίνει για τη σκοτεινή του εξόρμηση, εκείνος τον παρακολουθεί. Η Αγγελική φτάνει εν τέλει στο σημείο συνάντησης όπου αιφνιδιάζεται από τον Τολέγα και καταλήγει ακινητοποιημένη από το όπλο του. H κατάσταση όμως αντιστρέφεται και ο θύτης γίνεται θύμα.

«Αγγελική», Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags