Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: O Κώστας Φραγκολιάς απόψε στη "Μουρμούρα"
Life
| 2021-02-17 16:23:00

ALPHA: O Κώστας Φραγκολιάς απόψε στη "Μουρμούρα"

Sportdog Team
ALPHA: O Κώστας Φραγκολιάς απόψε στη "Μουρμούρα"

Ο Κώστας Φραγκολιάς μπαίνει ως τρελός ποιητής απόψε στη «Μουρμούρα», απαγγέλει «…κι η μοναξιά, κολλημένη στο κορμί της, μύδι σε ναυαγισμένο σίδερο»  και κάνει άνω κάτω την Βούλα και τον Μηνά!

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε το γύρισμα με τη συμμετοχή του Κώστα Φραγκολιά στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και η κάμερα του «Happy day στον Alpha» ήταν εκεί!

Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε ότι «ο Κώστας τα πήγε περίφημα στο γύρισμα». Στην ερώτηση αν Happy day και Μουρμούρα συνδυάζονται η ίδια δήλωσε ότι «εννοείται πως η Μουρμούρα μπορεί να συνδυαστεί με μια χαρούμενη μέρα, γιατί η μουρμούρα δεν έχει κακή ενέργεια σ’ αυτή τη σειρά. Είναι μουρμούρα παιχνίδι».

Ο Αντώνης Αντωνίου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής δήλωσε ότι «με τη Μουρμούρα ξαναπήρε μπροστά η μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση και αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον του κόσμου για τα σίριαλ. Παραδειγματιζόμενοι από την επιτυχία της Μουρμούρας, έκαναν όλοι στροφή στην ποιότητα και την προσεγμένη δουλειά».

Τέλος, ο Κώστας Φραγκολιάς ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στη σειρά δήλωσε ότι «η παραγωγή με σκέφτηκε για το συγκεκριμένο ρόλο και χαίρομαι που συμμετέχω σ’ ένα τόσο επιτυχημένο σίριαλ».

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα εδώ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags