Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο MEGA CINEMA
Life
| 2021-02-26 19:34:00

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο MEGA CINEMA

Sportdog Team
Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο MEGA CINEMA

10:00 ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Η Μίνα είναι μια νεαρή σπουδάστρια της Σχολής Καλών Τεχνών. Η μητέρα της θέλει να την παντρέψει μ’ έναν πλούσιο άντρα, αλλά αυτή προτιμά να παντρευτεί από έρωτα κι όχι με συνοικέσιο. Σ’ έναν χορό μεταμφιεσμένων, συναντά τον άνδρα των ονείρων της, μεταμφιεσμένο σε “αρχαίο Ρωμαίο”, ενώ η ίδια έχει ντυθεί “καθολική καλόγρια”. Η σύντομη γνωριμία τους εξελίσσεται σιγά-σιγά σε έρωτα και λίγο αργότερα οδηγούνται στον γάμο. Η συνέχεια όμως, δεν είναι καθόλου ρόδινη, αφού αρχίζει η σταδιακή προσγείωση στην καθημερινή πραγματικότητα ενός φτωχικού δωματίου.

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής του 1964 σε σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ξένια Καλογεροπούλου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Σμάρω Στεφανίδου, Δέσπω Διαμαντίδου, Τάσος Γιανόπουλος, Χάρρυ Κλιν, Κατερίνα Γώγου

14:00 ΕΝΑΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΩΝΑΣΗΣ

Ο Αγησίλαος είναι ένας φουκαράς υπάλληλος σε μια μεγάλη ξενοδοχειακή επιχείρηση, που περνάει μια ζωή ταπεινή και στερημένη, έχοντας ένα όνειρο: να μπορέσει κάποτε κι αυτός να ζήσει έστω για λίγο τη… μεγάλη ζωή. Είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα μιας διαφήμισης των ξενοδοχείων που εργάζεται, χωρίς να την έχει ποτέ δει στη ζωή του. Κάποτε επισκέπτεται ένα γιατρό, για κάποιες μικροενοχλήσεις που έχει, και μαθαίνει ένα
συγκλονιστικό νέο: του μένει μονάχα ένας μήνας ζωής! Ο Αγησίλαος αποφασίζει να κάνει το “μεγάλο σάλτο” στη ζωή του. Θα τα παρατήσει όλα, θα πάρει από την Τράπεζα ό,τι οικονομίες έχει και θα πάει σ’ ένα νησί να ζήσει το μήνα που του απομένει σαν πραγματικός πλούσιος.
Από μια παρεξήγηση, που δημιουργείται με τ’ όνομά του – εντελώς συμπτωματικά είναι το ίδιο με το όνομα ενός μεγιστάνα – εκεί που πηγαίνει τον αντιμετωπίζουν όλοι σαν πραγματικό κροίσο. Και ο Αγησίλαος, που δεν έχει τίποτα να χάσει, μια και σ’ ένα μήνα πρόκειται να πεθάνει, αφήνει να μεγαλώσει ο “θρύλος” γύρω από το όνομά του. Και γνωρίζει τη γυναίκα των ονείρων του, που δεν είναι άλλη από τη φιλενάδα του αφεντικού του.

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής του 1969 σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Κώστας Βουτσάς, Μέμα Σταθοπούλου, Αιμιλία Υψηλάντη, Ανδρέας Μπάρκουλης, Ζαννίνο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags