Facebook Pixel Sportdog.gr | Battle of the Couples: Έτσι παίζεται το παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-02-26 16:25:00

Battle of the Couples: Έτσι παίζεται το παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Battle of the Couples: Έτσι παίζεται το παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Battle of the Couples έγινε και το νέο reality του Αlpha κατόρθωσε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των trends στα social media από τα πρώτα κιόλας λεπτά της προβολής του. Κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης στο γυναικείο, δυναμικό κοινό στην πρώτη του ώρα (Γ15-24: 23,2%, Γ25-44:16,8%), τα ζευγάρια του Battle of the Couples έκλεψαν την παράσταση το βράδυ της Πέμπτης.

Η Ιουλία και ο Meech ξεχώρισαν για την αγάπη τους στην ραπ και την τραπ μουσική, ήταν όμως το ζευγάρι που δεν κατάφερε να μπει στη βίλα του Battle of the Couples. Η Ιουλία αρνήθηκε να λάβει μέρος στο τελευταίο αγώνισμα που θα έκρινε ποιοι θα μπουν στη βίλα, γεγονός που έστειλε την Κρίστη και τον Κώστα απευθείας στο δικό τους κρεβάτι στο πολυτελές σπίτι του BOTC.

Το ζευγάρι που αποχωρεί, υποδεικνύει με βίντεο που αφήνει στους υπόλοιπους παίκτες, ποιοι θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για «Ζευγάρι της Εβδομάδας». Στη συνέχεια, οι παίκτες φτάνουν στην Αρένα και με ανοιχτή ψηφοφορία αποφασίζουν ποιο θα είναι το δεύτερο υποψήφιο «Ζευγάρι της Εβδομάδας». Τα δύο αυτά ζευγάρια μονομαχούν σε μια δοκιμασία, κι εκείνο που επικρατεί, κερδίζει τον τίτλο του «Ζευγαριού της Εβδομάδας», μαζί με τα προνόμια που φέρει αυτός, αλλά και την πολυπόθητη ασυλία.

Δες εδώ τους κανόνες του παιχνιδιού:

Ανάμεσα στα προνόμια που απολαμβάνει για επτά ημέρες το «Ζευγάρι της Εβδομάδας», είναι και η διαμονή του στο Master Bedroom. Πρόκειται για το πιο πολυτελές και περιζήτητο δωμάτιο στη βίλα των ζευγαριών.

Δες το στο βίντεο που μας ξεναγεί η Σάσα Σταμάτη:

https://www.youtube.com/watch?v=7em1fNkZ3rg&list=PLx3jx6kZ_h4GhjbnXfeAFPVtHG1eldUni&index=33

Βattle of the Couples, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 23.00 και Παρασκευή στις 22.00, στον Alpha.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags