Facebook Pixel Sportdog.gr | MasterChef Spoiler: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν - Όλα τούμπα - Τεράστια έκπληξη - Διαβάστε ονόματα
Life
| 2021-04-12 16:53:00

MasterChef Spoiler: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν - Όλα τούμπα - Τεράστια έκπληξη - Διαβάστε ονόματα

Sportdog Team
MasterChef Spoiler: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν - Όλα τούμπα - Τεράστια έκπληξη - Διαβάστε ονόματα

Οι ισορροπίες θα αλλάξουν σύντομα στην κουζίνα του MasterChef, καθώς τα πρόσωπα που επιστρέφουν είναι ιδιαιτέρως ικανά, αλλά και ανταγωνιστικά. Έφτασε η στιγμή των μεγάλων ανατροπών, αφού οι παλιοί παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής του Star θα διεκδικήσουν ξανά μια θέση στο παιχνίδι.

Μετά την συγκινητική αποχώρηση της Μαργαρίτας, που "τάραξε" τα νερά του "MasterChef 2021" και στεναχώρησε παίκτες και κοινό, η 8άδα δεν θα παραμείνει ως έχει, καθώς θα προστεθούν κι άλλοι μάγειρες.

Οι παίκτες του εγκατέλειψαν νωρίς το ριάλτι θα επιστρέψουν στην κουζίνα του "MasterChef" και θα διαγωνιστούν σαν την πρώτη φορά.

MasterChef 5: Ποιοι ξαναμπαίνουν στην κουζίνα

Σύμφωνα με τα Spoilers, οι παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι είναι οι: Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης, αλλά και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, που αποχώρησε μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο spoiler, με βεβαιότητα θα ανατραπούν οι ισορροπίες τόσο στην κουζίνα, όσο και στο σπίτι, καθώς τα παραπάνω πρόσωπα είναι ιδιαιτέρως ικανά, αλλά και ανταγωνιστικά.

MasterChef 5: Δείτε το trailer της Δευτέρας (12/04)

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags