Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή-σοκ στο MasterChef: "Μαχαίρι" στο παιχνίδι, απογοήτευση στον κόσμο - Μεγάλη αλλαγή!
Life
| 2021-04-22 18:40:00

Ανατροπή-σοκ στο MasterChef: "Μαχαίρι" στο παιχνίδι, απογοήτευση στον κόσμο - Μεγάλη αλλαγή!

Sportdog Team
Ανατροπή-σοκ στο MasterChef: "Μαχαίρι" στο παιχνίδι, απογοήτευση στον κόσμο - Μεγάλη αλλαγή!

Αλλαγές έρχονται στο MasterChef και τις ημέρες που θα προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες, αφού το Star αλλάζει το πρόγραμμα.

Αρχικά, το ριάλιτι μαγειρικής σταματά το επεισόδιο του Σαββάτου και θα ολοκληρώνει τη διαγωνιστική "εβδομάδα" το βράδυ της Παρασκευής. Στη θέση αυτή, ωστόσο, το Star επιλέγει να ενισχύσει το ξένο πρόγραμμα βάζοντας δυνατές επιλογές που αναμένεται να ικανοποιήσουν το κοινό του σταθμού.

Το MasterChef ολοκληρώνει τον κύκλο του γενικώς τα Σαββατοκύριακα, αφού πριν λίγες ημέρες παρακολουθήσαμε και το τελευταίο επεισόδιο MasterClass του φετινού κύκλου.

Στη συνέχεια, όπως συμβαίνει πάντα κάθε χρόνο, το MasterChef θα διακόψει για λίγες ημέρες λόγω Πάσχα -επικρατέστερο σενάριο είναι να μεταδοθεί και τη Μεγάλη Τετάρτη και να επιστρέψει την Τετάρτη μετά το Πάσχα.

MasterChef: Αλλαγή σχεδίων - Σε ξενοδοχείο ο μεγάλος τελικός - Γιατί θα προβληθεί νωρίτερα

Σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού του MasterChef, το οποίο έχει μπει στην τελική ευθεία.

Οι επιστροφές έγιναν, ενώ χθες είχαμε και την πρώτη αποχώρηση μετά από αυτές και πλέον βρισκόμαστε στους τελευταίους 11 του διαγωνισμού. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό, για τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα σε μεγάλο ξενοδοχείο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Πότε θα προβληθεί ο τελικός

Όσο για το πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός, όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day, ο τελικός θα προβληθεί τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου, νωρίτερα απ' ότι συνήθως λόγω του Euro.

"Αυτές τις μέρες γυρίζεται ο μεγάλος τελικός του MasterChef, έχει προχωρήσει τόσο πολύ το πράγμα κι έχουμε φτάσει στην τριάδα. Νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα στον τελικό, αλλά δεν θα σας πω τριάδα ή πεντάδα, θα σας δώσω σπόιλερ για ημερομηνία τελικού, τοποθεσία τελικού γιατί για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό βγαίνουν εκτός… συνόρων Αττικής και πάνε Χαλκιδική. Ο τελικός θα γίνει σε πολύ μεγάλο ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής", είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε επίσης για το MasterChef:

"Ο τελικός γυρίζεται τώρα, αλλά πότε θα τον δούμε; Θα τον δούμε τέλη Μαϊου, αρχές Ιουνίου, νωρίτερα απ’ ότι συνήθως γιατί λόγω του Euro όλα τα προγράμματα και όλα τα ριάλιτι θα τελειώσουν πολύ νωρίτερα. Ο τελικός θα προβληθεί καθημερινή. Θα γυριστεί ολόκληρος, εκτός από το αποτέλεσμα το τελικό που θα ανακοινωθεί live".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags