Facebook Pixel Κρατερός Κατσούλης: Αποχώρηση-βόμβα: Τέλος με κλάματα ο Κρατερός Κατσούλης - "Δεν γινόταν να συνεχίσω γιατί..." (Vid)
Life
| 2021-05-05 12:34:00

Αποχώρηση-βόμβα: Τέλος με κλάματα ο Κρατερός Κατσούλης - "Δεν γινόταν να συνεχίσω γιατί..." (Vid)

Sportdog Team
Αποχώρηση-βόμβα: Τέλος με κλάματα ο Κρατερός Κατσούλης - "Δεν γινόταν να συνεχίσω γιατί..." (Vid)

Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «Κου Κου» μετά το Πάσχα, αφού λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «Φωλιά των Κου Κου».

 

Κρατερός Κατσούλης: Την απόφασή του να αποχωρήσει από το Star και την πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ανακοίνωσε ο Κρατερός Κατσούλης μέσα σε κλίμα συγκίνησης στο πλατό και με τη σύζυγό και συμπαρουσιάστριά του να συγκινείται με τα λόγια του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια καλημερίζει τους τηλεθεατές παρέα με την Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισε ότι ο κύκλος του στην πρωινή ζώνη έκλεισε και θέλησε να ευχαριστήσει έναν προς έναν τους συνεργάτες αλλά και το κανάλι που τον φιλοξένησε.

«Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα “Στη φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πάρα πολλά χρόνια. Είναι περίπου 7 χρόνια.  »

Αυτή ήταν η τελευταία εκπομπή για τον Κρατερό, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό με τον γνωστό χορό του, με τον οποίο τον ξεσήκωνε πρωινά.

Δείτε γιατί αποχώρησε στο ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags