Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Σάββατο 8 Μαΐου στο MEGA CINEMA
Life
| 2021-05-06 03:20:00

Το Σάββατο 8 Μαΐου στο MEGA CINEMA

Sportdog Team
Το Σάββατο 8 Μαΐου στο MEGA CINEMA

10:00 ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ

Τρομερά ερωτευμένη και προσφάτως αρραβωνιασμένη με τον όμορφο και πλούσιο ΝτόνοβανΝτάρσι, η δασκάλα Ελίζαμπεθ Σκοτ ανυπομονεί να διοργανώσει έναν απλό φθινοπωρινό γάμο με τη βοήθεια της μητέρας της, της αδερφής της και του αρραβωνιαστικού της. Όταν όμως στο πλάνο «βάζει το χεράκι της» και η θεία του Ντόνοβαν, Βιολέτα, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Ο «απλός» φθινοπωρινός γάμος μετατρέπεται σε έναν μεγαλοπρεπή καλοκαιρινό γάμο του Ιουνίου- μόλις δύο μήνες μακριά. Όσο οι εβδομάδες περνούν ο Ντόνοβαν γίνεται όλο και πιο… «δυσεύρετος» και η Ελίζαμπεθ αρχίζει να ανησυχεί για το μέλλον της σχέσης της. Μήπως θέλουν διαφορετικά πράγματα; Μήπως η νύφη το σκάσει τελικά;…

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ράια Πίβεϊ, Σίντι Μπάσμπι, Λίνι Έβανς, Τάμι Γκίλλις, Ελίζαμπεθ Μακλάφλιν, Φράνσις Φίσερ

14:00 ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ Σ’ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ

Μια νεαρή δακτυλογράφος σε μια επιχείρηση, η Μάρω, γνωρίζει την αντιπάθεια του γιου του αφεντικού της εξαιτίας της ασουλούπωτης εμφάνισης της και της αγαρμποσύνης της. Η Μάρω, με τη βοήθεια μιας φίλης της, μεταμορφώνεται σε μια μοντέρνα και γοητευτική δεσποινίδα, και χρησιμοποιεί ένα σωρό τεχνάσματα για να συγκινήσει το γιο του αφεντικού της, ώσπου κάποια στιγμή το καταφέρνει και είναι τώρα η σειρά του να την κυνηγήσει. Πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος για τη Νόρα Βαλσάμη, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με την FinosFilm, και ιδιαίτερα σημαδιακή ταινία για την προσωπική ζωή της ηθοποιού, αφού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ξεκίνησε το ειδύλλιο με τον σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου, ο οποίος εμφανίζεται με το ψευδώνυμο Δημήτρης Μήκας. Η σχέση αυτή κατέληξε σε έναν ευτυχισμένο γάμο, που διαρκεί μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για τη μοναδική ταινία στην οποία οι φωνές κάποιων ηθοποιών είναι ντουμπλαρισμένες. Στη συγκεκριμένη ταινία, η φωνή που βγαίνει από τον Λάκη Κομνηνό είναι του Αλέκου Αλεξανδράκη.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Νόρα Βαλσάμη, Λάκης Κομνηνός, Παύλος Λιάρος, Νίκος Τσούκας, Γιώργος Γαβριηλίδης, Χρήστος Δοξαράς, Μαρία Μπονέλλου και Άγγελος Μαυρόπουλος

2:00 Η ΕΜΜΟΝΗ

Τί θα έκανες αν ό,τι γνώρισες, ό,τι πίστεψες, ό,τι αγάπησες δεν υπήρξε ποτέ;

Η Τέλι Παρέτα καταφεύγει σε ψυχιατρική βοήθεια για να ξεπεράσει την απώλεια του 8χρονου γιου της σ’ ένα αεροπορικό ατύχημα. Προς μεγάλη της έκπληξη, ο ψυχίατρος ισχυρίζεται ότι ο γιος της δεν υπήρξε ποτέ και ότι τα οκτώ χρόνια αναμνήσεων είναι αποκύημα της φαντασίας της! Η Τέλι θα γνωρίσει έναν πατέρα με παρόμοια εμπειρία και μαζί θα προσπαθήσουν  να αποδείξουν την ύπαρξη των παιδιών τους….

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Τζούλιαν Μουρ, Γκάρι Σινίζ, Ντόμινικ Γουέστ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags