Facebook Pixel "Οδηγός καλής ζωής": Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Μαΐου, στις 09:00
Life
| 2021-05-06 13:49:00

"Οδηγός καλής ζωής": Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Μαΐου, στις 09:00

Sportdog Team
"Οδηγός καλής ζωής": Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Μαΐου, στις 09:00

Πολλοί ισχυρίζονται ότι εκπληρώνεται ο σκοπός της ζωής τους όταν γίνονται γονείς. Όμως, πόσοι από αυτούς που γίνονται γονείς είναι έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης να μεγαλώσουν σωστά ένα παιδί; Και τι σημαίνει «σωστά» σε αυτή την περίπτωση;

Η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 08  Μαΐου 2021 στις 09:00 είναι αφιερωμένη στους νέους γονείς και την ανατροφή των παιδιών. Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ένας νέος πατέρας, ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος μιλάει με ειλικρίνεια για τη χαρά αλλά και τη «δυσκολία» να μεγαλώνεις ένα παιδί.

Επίσης, στα άλλα θέματα της εκπομπής μιλάμε για τα τικ, μαθαίνουμε τι πρέπει να τρώνε όσοι έχουν χαμηλό αιματοκρίτη και απαντάμε στο ερώτημά σας αν τα ινομυώματα επηρεάζουν την κύηση.

Όταν μιλάμε για έμφραγμα, το μυαλό όλων μας πηγαίνει στο κάπνισμα, την κακή διατροφή, τα παραπάνω κιλά. Τι γίνεται όμως όταν άνθρωποι χωρίς κανέναν από αυτούς τους παράγοντες φθάνουν στο καρδιακό επεισόδιο;

Τα τελευταία χρόνια, επισημαίνουν οι επιστήμονες στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη την Κυριακή  09 Μαΐου 2021 στις 09:00,  το στρες μπορεί να «πληγώσει» την καρδιά και να αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του σε αυτήν. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο έναν νέο άνδρα ο οποίος , λόγω έντονου στρες,  υπέστη πρόσφατα έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Στην ενότητα «Σύμπτωμα» βλέπουμε όλες τις αιτίες στις οποίες οφείλονται οι διαταραχές κύκλου στις γυναίκες, την ενότητα «Πρακτικές Συμβουλές» μιλάμε για το πώς πρέπει να λαμβάνουμε τα συμπληρώματα διατροφής και μαθαίνουμε όλα τα νεότερα για την ψωριασική αρθρίτιδα.

«Οδηγός καλής ζωής».

Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:00.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags