Facebook Pixel Alpha: Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο "Καλύτερα δε γίνεται!"
Life
| 2021-05-10 14:27:00

Alpha: Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο "Καλύτερα δε γίνεται!"

Sportdog Team
Alpha: Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο "Καλύτερα δε γίνεται!"

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!» και τη Ναταλία Αργυράκη και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε χθες Κυριακή 9 Μαΐου.

Ο αγαπημένος μας Άγγελος από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μας μίλησε για την αγάπη που έχει για τη φωτογραφία και με αφορμή ότι η συνέντευξη έγινε στο Λυκαβηττό είπε ότι δεν του αρέσει να φωτογραφίζει ένα τοπίο, χωρίς ανθρώπους. Πειραματιζόταν αρχικά με την κάμερα της τότε κοπέλας του και κατάλαβε πως το μάτι του «το ‘χει». Φωτογραφίζει κυρίως ασπρόμαυρο, σώμα και γυμνό, γιατί όπως ο ίδιος λέει το σώμα και το γυμνό είναι κάτι που σαν άνθρωπο τον εμπνέει.

Αποκαλύπτει πως δεν τον πήραν στα κρατικά θέατρα, γιατί ήταν ήδη 25 ετών, και επειδή ήδη δούλευε αποφάσισε να μην πάει σε ιδιωτική σχολή.

Σπούδασε Φυσικός, αποφοίτησε, αλλά βρέθηκε στα καλλιτεχνικά. Δηλώνει πως είναι της στιγμής, μπορεί το πάθος του κάποια στιγμή να τον οδηγήσει αλλού, και ότι οι γονείς του δυσκολεύτηκαν με την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

Δηλώνει ότι ο «Άγγελος» της «Μουρμούρας» είναι πιο μαλθακός και ότι το μόνο τους κοινό είναι οι ευαισθησίες. Αποκαλύπτει πως δεν είναι υπέρ του γάμου, ότι θα επέλεγε σύμφωνο συμβίωσης και ότι του αρέσουν τα παιδιά πάρα πολύ.

Στην ερώτηση για το πώς «τα πάει» με τη δημοσιότητα απαντά πως τα πάει όλο και καλύτερα. Υπήρχαν στιγμές που πιέστηκε, ειδικά για την προσωπική του ζωή και δηλώνει πως έχει ζήσει το «παιχνίδι» με τους παπαράτσι το οποίο χαρακτηρίζει «απίστευτο». Μας λέει πως είναι αρκετά χρόνια μόνος του και εκμυστηρεύεται ότι οι φίλοι του λένε πως «όταν είσαι ο Σπύρος, το παιδί από την επαρχία, είσαι υπέροχος».

Τέλος, αποκαλύπτει πως πέρυσι ήταν σε διαδικασία ψυχοθεραπείας, πως κάλεσε τους φίλους του στο σπίτι και επί δύο ώρες του έλεγαν τα αρνητικά του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags