Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: Σοβαρές κατηγορίες για Νίκο Χατζηνικολάου - Η γυναίκα που "πλήγωσε" - "Πρώτη φορά στη ζωή μου"
Life
| 2021-05-13 08:24:00

"Κατηγορίες" για Νίκο Χατζηνικολάου - Η γυναίκα που "πλήγωσε" - "Πρώτη φορά στη ζωή μου" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Κατηγορίες" για Νίκο Χατζηνικολάου - Η γυναίκα που "πλήγωσε" - "Πρώτη φορά στη ζωή μου" (ΦΩΤΟ)

Ποια είναι η πασίγνωστη κυρία που πίκρανε ο γνωστός δημοσιογράφος και για ποιο λόγο τον κατηγορεί δημόσια; Μία δήλωση που... πόνεσε τον γνωστό δημοσιογράφο-παρουσιαστή και σίγουρα δεν την ξεχνάει.

Νίκος Χατζηνικολάου: Για πρώτη φορά μίλησε η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον όμιλο Real. 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η Ντέπυ Γκολεμά, δήλωσε: «Κακώς λέγεται ότι αποχώρησα οικειοθελώς από την εφημερίδα. Δεν είναι αλήθεια, δεν ξέρω γιατί το διαδίδουν. Ο επίσημος λόγος ήταν για οικονομία. Μπορεί τα δικά μου έξοδα να σώσουν την εφημερίδα. Μακάρι να την σώσουν. Δεν υπάρχει σχέση πια με τον Νίκο Χατζηνικολάου, γιατί ο κ. Χατζηνικολάου δεν θέλησε να μου πει ο ίδιος ότι φεύγω από την εφημερίδα, ότι με φεύγει.

Έβαλε κάποιον συνεργάτη του να μου το πει μετά από 9 χρόνια συνεργασίας. Εντάξει, συμβαίνουν κι αυτά. Ξέρεις πως είναι αυτά. Όταν πας κάπου, πας με σαμπάνιες, γλέντια και γεύματα και όταν φεύγεις στο λέει ο τρίτος αρχισυντάκτης. Εγώ πρώτη φορά το έπαθα στη ζωή μου».

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη εξέλιξη: Ο Μάρκος Σεφερλής έσωσε από "καταστροφή" τον Νίκο Χατζηνικολάου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags