Facebook Pixel Survivor: Ανατροπή στο Survivor: Χωρίς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα - Ποιος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο!
Life
| 2021-05-20 17:38:00

Ανατροπή στο Survivor: Χωρίς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα - Ποιος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Sportdog Team
Ανατροπή στο Survivor: Χωρίς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα - Ποιος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, στο OPEN, στα επόμενα επεισόδια δεν θα έχουμε αποχώρηση, ενώ θα υπάρξουν πολλά και πολύ μεγάλα έπαθλα για τους παίκτες.

Survivor: Η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης για να βγουν τα επεισόδια αριθμητικά, ενώ αποκάλυψε επίσης ότι ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει για λίγες ημέρες στην Αθήνα για κάποια προσωπικά του ευχάριστα θέματα κι έτσι την παρουσίαση θα αναλάβει ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα κάνει και πολλά δώρα στους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, όπως ταξίδια και αυτοκίνητα.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιανός είπε σήμερα στο ραδιόφωνο «Τώρα είναι 4-4 και θα μοιραστούν σε δυο καινούργιες ομάδες. Αυτές οι δυο ομάδες έχουν πολλά προηγούμενα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Βγήκαν όλα στην επιφάνεια. Τώρα είναι ή εσύ ή εγώ και σταματούν τα φιλικά. Ο Τριαντάφυλλος έμεινε για 10η φορά, αλλά τελειώνει η περίοδος χάριτος από κάποιους παίκτες, οι οποίοι μέχρι χθες τον στήριζαν. Έπαιζε δεν έπαιζε ο Τριαντάφυλλος έλεγαν “ok είσαι στην ομάδα και σε στηρίζουμε. Είσαι αγαπητός, σε γουστάρουμε", αλλά τώρα γυρίζει η μπιφτέκα» και συνέχισε:

«Τώρα βλέπουν ότι προχωρά το παιχνίδι, φεύγει ένας παίκτης και είναι 8, οπότε είναι πιθανό να φύγει αυτός που το σκέφτεται».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags