Facebook Pixel Masterchef: Masterchef - Spoiler: Δύο ηχηρές αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα - Φεύγει το φαβορί - Η τελική δυάδα
Life
| 2021-05-24 17:33:00

Masterchef - Spoiler: Δύο ηχηρές αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα - Φεύγει το μεγάλο φαβορί - Ανατροπή!

Sportdog Team
Masterchef - Spoiler: Δύο ηχηρές αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα - Φεύγει το μεγάλο φαβορί - Ανατροπή!

Θα πάρουν "φωτιά" τα social media με τους δύο παίκτες που αποχωρούν τις επόμενες ημέρες από το ριάλιτι μαγιερικής. Μπήκαμε όμως στην τελική ευθεία και όλα δείχνουν... νικητή.
 

Masterchef: Αντίστροφα μετράμε πλέον για το φινάλε στο ριάλιτι μαγειρικής και πλέον η τελική πεντάδα βρίσκεται μια… ανάσα από τον μεγάλο τελικό.

Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη, οι Top5 Μαργαρίτα, Μαρίνα, Διονύσης, Παύλος και Αλέξανδρος είναι αυτοί που διεκδικούν πλέον τον τίτλο, το έπαθλο και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο αυριανό επεισόδιο αναμένεται να δούμε τον Παύλο να αποχωρεί, ενώ στη συνέχεια θα είναι η σειρά του Αλέξανδρου να αποχαιρετήσει την κουζίνα του MasterChef.



 

Δείτε επεισόδια και highlights του MasterChef ΕΔΩ


Αυτό σημαίνει πως στην τελική τριάδα θα δώσουν το «παρών» η νικήτρια του Silver Award Μαργαρίτα, η Μαρίνα που είχε μία δεύτερη ευκαιρία να ξαναμπεί στον διαγωνισμό, αλλά και ο Διονύσης, ο οποίος τελευταία έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό σε συμπαίκτες, αλλά και στον κόσμο.

Όσον αφορά στην τελική δυάδα, στον μεγάλο τελικό σύμφωνα με τις διαρροές μόνο μία είναι η γυναίκα που θα διεκδικήσει τελικά το έπαθλο. Αυτή δεν είναι άλλη από την Μαργαρίτα, η οποία στο φινάλε θα κονταροχτυπηθεί με τον Διονύση, με την Μαρίνα να φτάνει μέχρι την τρίτη θέση στο φετινό MasterChef.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: ΤΟΣΑ χρήματα παίρνουν οι παίκτες στο Masterchef - Ποιοι... πλούτισαν, ποιοι πήγαν τζάμπα!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags