Facebook Pixel Masterchef: Απίστευτη "γκάφα" στο Masterchef - Έκαναν το… spoiler της χρονιάς - "Αποκάλυψαν" το νικητή (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-05-27 07:47:00

Απίστευτη "γκάφα" στο Masterchef - Έκαναν το… spoiler της χρονιάς - "Αποκάλυψαν" τον νικητή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη "γκάφα" στο Masterchef - Έκαναν το… spoiler της χρονιάς - "Αποκάλυψαν" τον νικητή (ΦΩΤΟ)

Κι όμως, βιάστηκαν στο star και έδωσαν το πλάνο που δεν έπρεπε στον... αέρα. Κάποιος πολύ παρατηρητικός χρήσης του twitter το πρόσεξε και έριξε... τη βόμβα στα social media.

Masterchef: Ετοιμοπόλεμοι πίσω από τις κουζίνες τους και με τα μαχαίρια τους ακονισμένα, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης, φορώντας τις λευκές τους ποδιές, διαγωνίστηκαν για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό του «MasterChef 5», σε ένα πιάτο αντιγραφής μιας άξιας εκπροσώπου της avant garde γαστρονομίας, της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη.

Η κα. Χιλιαδάκη παρουσίασε ένα πιάτο πραγματικό έργο τέχνης, με άπειρα χρώματα και πολλές λεπτομέρειες το οποίο και ονόμασε «Σαλάτα του Τόπου». Η απαιτητική αυτή συνταγή ήταν και το εισιτήριο του τελικού για έναν από τους παίκτες του MasterChef 5.

Ωστόσο, σε ένα σποτ από τα προσεχώς του επεισοδίου εμφανίζεται η Μαργαρίτα να φορά λευκή ποδιά, με τον Διονύση πλάι της να έχει φορέσει τη μαύρη, που υποδηλώνει πως κάποιος μαγειρεύει για την παραμονή στο «MasterChef 5».

«Λευκή η Μαργαρίτα και μαύρη πόδια ο σιχαμένος;;; Έλα μωρή αρρώστια!!!!
Έλα ρε Μαργαρίτα είδωλο!!!!!» έγραψε ο χρήστης του twitter που παρατήρησε την μικρή, αλλά ουσιαστική λεπτομέρεια στο επεισόδιο του MasterChef 5.
 

Πράγματι, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κριτών και δημιουργού του πιάτου αντιγραφής, επιβεβαιώθηκε πως η Μαργαρίτα ήταν εκείνη που κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση τον τελικό του «MasterChef 5».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags