Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Χαμός με Λιάγκα και Σκορδά - Φεύγουν... όλοι από την εκπομπή - Φήμες ότι διώχνουν και τη Φαίη!
Life
| 2021-06-05 21:35:00

Χαμός με Λιάγκα και Σκορδά - Φεύγουν όλοι από την εκπομπή - Φήμες ότι ο Αντ1 διώχνει και τη Φαίη!

Sportdog Team
Χαμός με Λιάγκα και Σκορδά - Φεύγουν όλοι από την εκπομπή - Φήμες ότι ο Αντ1 διώχνει και τη Φαίη!

Αυτές είναι οι ριζικές αλλαγές που θα κάνουν στο πρωινό του ΑΝΤ1! Σε ποιους έκαναν πρόταση και τα σενάρια για τη Φαίη Σκορδά...

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Η τηλεοπτική σεζόν οδεύει σιγά-σιγά προς τη λήξη της. Όμως ήδη οι εκπομπές ετοιμάζονται για τη νέα περίοδο. Κάποιες αναμένεται να έχουν πολλές αλλαγές. Και μία από αυτές είναι χωρίς αμφιβολία και το Πρωινό του ΑΝΤ1. Γιατί μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να συνεχίζουν στο τιμόνι της εκπομπής, αλλά η εκπομπή θα κάνει γενικό λίφτινγκ, όπως διαβάσαμε στο iciao.gr.

Το δίδυμο του σταθμού του Αμαρουσίου, παρά τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης φέτος, πήρε το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν. Και ήδη βρίσκονται προς αναζήτηση νέων συνεργατών. Ο μόνος από την πρωινή παρέα που θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής και του χρόνου είναι ο Τάσος Τεργιάκης. Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε άλλωστε στα social media.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήδη ετοιμάζει τη μετακόμισή του από το κανάλι του Αμαρουσίου, έπειτα από αρκετά χρόνια. Και η Νάνσυ Παραδεισανού όμως δεν αναμένεται να συνεχίσει στην πρωινή εκπομπή. Ερωτηματικό παραμένει η Χρύσα Ζορκάδη που έχει την αρχυσυνταξία της εκπομπής. Υπήρχαν έντονες φήμες ότι θα αντικατασταθεί, αλλά τελευταία φαίνεται ότι εδραιώνει τη θέση της. Χωρίς να είναι σίγουρο όμως ότι θα μείνει.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές συζητά για να βρεθεί στην παρέα του ζευγαριού τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Φωτεινή Πετρογιάννη, από το Pop up. Η τελευταία έχει υπάρξει ραδιοφωνική παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα.

Επίσης πρόταση για να ενταχθεί στην ομάδα του «Πρωινού» έχει δεχτεί και Βάλια Χατζηθεοδώρου. Η οποία ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον «Τροχό της τύχης». Και η Βάλια μόνο αρνητική δεν είναι σε αυτό το ενδεχόμενο. Επίσης αναζητούνται και ρεπόρτερ για εξωτερικά ρεπορτάζ. Το Πρωονό όπως καταλαβαίνετε θα είναι τελείως διαφορετικό του χρόνου. Με στόχο να βρεθεί ξανά στην κορυφή, έπειτα από μία χρονιά κακή.

Στον... αέρα και η Φαίη Σκορδά

Παρά τις πολλές αλλαγές πάντως που θα γίνουν, στο κανάλι είναι απογοητευμένοι από τα νούμερα και αρκετοί "διαρρέουν" πως η επόμενη αποχώρηση θα κάνει... κρότο. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, στον ΑΝΤ1 δεν αποκλείουν να συνεχίσει η εκπομπή χωρίς τη Φαίη Σκορδά, το συμβόλαιο της οποίας ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Φυσικά, το διαζύγιο δεν θα βγει τώρα, αλλά του χρόνου, εάν δεν επιστρέψουν οι καλές τηλεθεάσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags