Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: Οδηγός καλής ζωής, Σάββατο 05 & Κυριακή 06.06.2021, στις 09:00
Life
| 2021-06-04 16:36:00

ALPHA: Οδηγός καλής ζωής, Σάββατο 05 & Κυριακή 06.06.2021, στις 09:00

Sportdog Team
ALPHA: Οδηγός καλής ζωής, Σάββατο 05 & Κυριακή 06.06.2021, στις 09:00

Έως και 8 στους 10 έχουν περάσει τουλάχιστον ένα επεισόδιο οσφυαλγίας στη ζωή τους. Ο πόνος στη μέση, ένα από τα πιο συχνά συμπτώματα που οδηγεί στον γιατρό, δεν πρέπει να θεωρείται φυσιολογικός, καθώς η μέση δεν πρέπει να πονάει για κανένα λόγο.

Στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 05 Ιουνίου 2021 στις 09:00, ειδικοί επιστήμονες επισημαίνουν ότι η καλύτερη θεραπεία για τους πόνους στη μέση είναι η σωστή διάγνωση. Την δική της δύσκολη εμπειρία με τη μέση διηγείται η καλεσμένη τραγουδίστρια στο στούντιο Μαλού Κυριακοπούλου και αναφέρεται στα λάθη που έκανε και την οδήγησαν τελικά στο χειρουργείο.

Στην εκπομπή, επίσης, μιλάμε για τις σχέσεις rebound και μαθαίνουμε αν τελικά «ο έρωτας με έρωτα περνάει», παρουσιάζουμε τη διατροφική αξία των τροπικών φρούτων και απαντάμε στον ερώτημά σας «πως αντιμετωπίζεται η ξηρότητα στη φτέρνα.

Οι ψυχολόγοι λένε ότι όλα στη ζωή είναι θέμα οπτικής, ακόμη και τα αρνητικά γεγονότα. Έτσι και η αποτυχία η οποία,  υπό αυτή την έννοια,  αποτελεί ένα μικρό εμπόδιο στον δρόμο μας για την επιτυχία.

Στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» την Κυριακή 06 Ιουνίου 2021 στις 09:00 οι ειδικοί προτείνουν μια «στρατηγική» που θα  μας βοηθήσει να βιώσουμε την αποτυχία και τα αισθήματα που αυτή προκαλεί, χωρίς όμως να σταματήσουμε εκεί αλλά να συνεχίσουμε τη ζωή μας και μετά την αποτυχία.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μιλάει για τις αποτυχίες στη ζωή του και πώς τις διαχειρίζεται.

Στην ενότητα «Σύμπτωμα» μαθαίνουμε γιατί έχουμε πόνο στο στέρνο, στην ενότητα «Πρακτικές Συμβουλές» μιλάμε για τα μαγιό και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε όταν τα επιλέγουμε και στην ενότητα «Η ζωή αλλιώς» βλέπουμε ποια φυτά νοστιμίζουν το φαγητό μας και μπορούμε να τα φυτέψουμε στο μπαλκόνι του σπιτιού μας.

«Οδηγός καλής ζωής».

Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:00.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags