Facebook Pixel Survivor 4: Τελικές αποφάσεις του Ατζούν! Θα παίξει κανονικά του χρόνου ή θα μπει στο… ψυγείο;
Life
| 2021-06-09 09:20:00

Survivor 4: Τελικές αποφάσεις του Ατζούν! Θα παίξει κανονικά του χρόνου ή θα μπει στο… ψυγείο;

Sportdog Team
Survivor 4: Τελικές αποφάσεις του Ατζούν! Θα παίξει κανονικά του χρόνου ή θα μπει στο… ψυγείο;

Να έχουμε του χρόνου Survivor ή να μην έχουμε; Ιδού η απορία. Η αλήθεια είναι ότι όλοι κρέμονται από τα χείλη του Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος είναι εκείνος που θα πάρει τη μεγάλη απόφαση για το μέλλον του ριάλιτι επιβίωσης.

Η αλήθεια είναι ότι το Survivor 4 ξεκίνησε σαν σίφουνας και για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της βραδινής ζώνης. Και μάλιστα απέναντι σε πολύ ισχυρό ανταγωνισμό.

Η απόφαση του Τούρκου να παρατείνει όμως το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης δείχνει να έχει κουράσει τους τηλεθεατές. Η απόφαση για πολλούς ήταν λανθασμένη. Γιατί και έχασε στους πίνακες τηλεθέασης και ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει Survivor από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Ιούλιο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει δείξει πως είναι ένας εξαιρετικά ικανός άνθρωπος. Ο οποίος μπορεί να διαμορφώσει το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να προσεγγίσει το κοινό. Τα πράγματα όμως του ξέφυγαν κάπως φέτος. Και αυτός είναι ο λόγος που το ριάλιτι δεν αποκλείεται να βάλει λίγο… φρένο.

Ο Τούρκος «μέθυσε» από το νέκταρ της επιτυχίας και σκέφτηκε παρορμητικά με στόχο το περισσότερο κέρδος. Αυτό του στοίχισε και το έχει καταλάβει.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες να δούμε το Survivor 5 του χρόνου είναι λιγότερες από το να μην το δούμε.

Ο Ατζούν σκέφτεται (και έχει πάρει και πολλές εισηγήσεις) να… ξεκουράσει το κοινό την επόμενη σεζόν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι συσκέψεις είναι συνεχείς τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στα στελέχη της Acun Medya. Και οι αποφάσεις δεν πρόκειται να αργήσουν.

ΠΗΓΗ: iciao.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags