Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: Οδηγός καλής ζωής - Σάββατο 12 & Κυριακή 13.06.2021
Life
| 2021-06-11 16:44:00

ALPHA: Οδηγός καλής ζωής - Σάββατο 12 & Κυριακή 13.06.2021

Sportdog Team
ALPHA: Οδηγός καλής ζωής - Σάββατο 12 & Κυριακή 13.06.2021

Πανάδες, δυσχρωμίες, λεπτές γραμμές, ρυτίδες. Αυτά είναι τα σημάδια της φωτογήρασνης, δηλαδή της γήρανσης του δέρματος λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας. Στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής»με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στις 09:00 ειδικοί επιστήμονες απαντούν στο ερώτημα αν η φωτογήρανση προλαμβάνεται ή αν είναι αναπόφευκτη και εξηγούν εάν και πως διορθώνονται οι βλάβες που έχει υποστεί το δέρμα λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας.

Στις άλλες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για το στρες των εξετάσεων, μαθαίνουμε τη διατροφική αξία έξι παραδοσιακών καλοκαιρινών πιάτων της ελληνικής κουζίνας και απαντάμε στο ερώτημά σας «τι μπορεί να κρύβει ο πόνος στο αυτί;».

Η διατροφή το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από πολλές επιλογές αλλά και αρκετές παγίδες, αναφέρουν οι διατροφολόγοι, με αποτέλεσμα όσοι δεν προσέξουν να αυξάνουν το σωματικό τους βάρος. Στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής»με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στις 09:00, μαθαίνουμε πώς θα κερδίσουμε το maximum των ευεργετικών συστατικών της καλοκαιρινής διατροφής  αλλά και πώς θα περιορίσουμε τους διατροφικούς πειρασμούς, καθώς και απρόοπτα όπως η αφυδάτωση.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο personal trainer Ηλίας Γκότσης, ο οποίος μιλάει για τον τρόπο ζωής του και τις δικές του διατροφικές συνήθειες το καλοκαίρι και αν αλλάζει κάτι σε αυτές.

Στην ενότητα «Σύμπτωμα» μαθαίνουμε γιατί πρήζονται τα πόδια μας, στην ενότητα «Πρακτικές Συμβουλές» βλέπουμε πως θα προστατευτούμε από τα κουνούπια αλλά και τι πρέπει να κάνουμε όταν μας τσιμπούν και στην ενότητα «Η ζωή αλλιώς» οι ειδικοί προτείνουν ευχάριστες δραστηριότητες για τα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Οδηγός καλής ζωής».

Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:00.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags