Facebook Pixel Survivor: Ανατροπή μετά την αποχώρηση του Ντάφι - Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!
Life
| 2021-06-11 18:52:00

Ανατροπή στο Survivor μετά την αποχώρηση του Ντάφι - Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Sportdog Team
Ανατροπή στο Survivor μετά την αποχώρηση του Ντάφι - Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!

To Survivor σπάει όλα τα κοντέρ τηλεθέασης τη φετινή σεζόν. Τα νούμερα που κάνει είναι φοβερά και όλοι μιλούν γι' αυτό. Από τις τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι στα... πηγαδάκια που κάνουμε στη δουλειά.

Survivor: Oι συζητήσεις γίνονται κυρίως για τις αποχωρήσεις της εβδομάδας, αλλά και για το ποιος μπορεί να είναι ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο νικητής του Survivor σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

Ντάφι τέλος. Μετά από σχεδόν 6 μήνες, ο πιο αμφιλεγόμενος χαρακτήρας που έχει περάσει ποτέ από ριάλιτι, αποτελεί παρελθόν από το Survivor. Αυτό όπως είναι λογικό, έφερε μεγάλες αλλαγές στις αποδόσεις, καθώς η αγάπη του κόσμου τον είχε φέρει ως τρίτο φαβορί για κατάκτηση από τους traders! 

Οι αλλαγές είναι πολλές και πλέον υπάρχει νέο φαβορί! Ναι, καλά ακούσατε! Ο Ηλίας Μπογδάνος μετά από πολύ καιρό... γκρεμίζεται από την κορυφή και σε αυτή περνάει ο Σάκης Κατσούλης

Απολύτως λογικό για όσους παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής δείχνει ασταμάτητος από τη στιγμή που τα αγωνίσματα έγιναν ατομικά! Μάλιστα, ήταν αυτός που κέρδισε και την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας! 

Έτσι, πλέον βρίσκουμε τον Σάκη Κατσούλη σε απόδοση 4.00! Από κοντά ακολουθεί ο Ηλίας Μπογδάνος σε απόδοση 4.50! 

Η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Κόρο, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 5.00! Ακολουθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο 7.00. Ίδια τιμή έχει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Τέλος Καρολίνα και Ελένη Χαμπέρη πληρώνουν από 14.00! Η πρώτη, μπορεί να είναι δυνατή αγωνιστικά, αλλά το γεγονός ότι είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά προτεινόμενη, έχει κάνει τους traders να είναι... μαζεμένοι! 

ΠΗΓΗ: kingbet.net

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags