Facebook Pixel Masterchef: Masterchef: Το παρασκήνιο της συμφωνίας των κριτών με Star - Ποιος ήθελε να φύγει, πώς τον κράτησαν
Life
| 2021-06-11 23:53:00

Masterchef: Το παρασκήνιο της συμφωνίας των κριτών με Star - Ποιος ήθελε να φύγει, πώς τον κράτησαν

Sportdog Team
Masterchef: Το παρασκήνιο της συμφωνίας των κριτών με Star - Ποιος ήθελε να φύγει, πώς τον κράτησαν

Η χρυσή πρόταση του Ατζούν και ο ένας εκ των τριών που ήταν στην έξοδο. Το σκεφτόταν πολύ σοβαρά, αλλά τελικά αναγκάστηκε να κάνει πίσω για δύο λόγους...

Masterchef: Όπως και πέρσι έτσι και φέτος κατά τη διάρκεια του τελικού του Masterchef βγήκε στον αέρα και το τρέιλερ της επόμενης σεζόν. Τα πάντα άλλωστε είχαν κλείσει δύο εβδομάδες πριν.

Και όταν λέμε τα «πάντα» εννοούμε φυσικά την απόφαση των κριτών να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με το Star.

Οι Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος είπαν τελικά το μεγάλο «ναι» και παραμένουν όπως ανακοίνωσαν και οι ίδιοι κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού. Είπαν «όχι» στη χρυσή πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί και παρέμειναν… πιστοί στο Masterchef. Σύμφωνα με το nassosblog, πίσω από το «όχι» στον Τούρκο και το «ναι» στο Star υπήρχε πολύ παρασκήνιο.

Η απόφαση ήταν κοινή, αλλά μέχρι να ειπωθεί είχαμε πολλά επεισόδια.

Πληροφορίες λένε πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν πολύ πιο θετικός στην πρόταση του Ατζούν. Σε σύγκριση φυσικά με τους άλλους δύο κριτές, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη.

Ο «θείος Λεωνίδας» το σκεφτόταν πολύ σοβαρά, αλλά τελικά αναγκάστηκε να κάνει πίσω για δύο λόγους.

Ο πρώτος ήταν ότι ο Ατζούν συζητούσε για να πάρει πακέτο τους τρεις κριτές. Και οι άλλοι δύο ήταν αρνητικοί. Ειδικά ο Κοντιζάς όπως λένε οι δικές μας πληροφορίες.

Ακόμη κι αν προχωρούσε όμως η συμφωνία μόνο με τον Κουτσόπουλο, τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα για τον σεφ.

Ο Κουτσόπουλος θα αποδυναμωνόταν σημαντικά εάν πήγαινε σε ένα καινούργιο πρότζεκτ μόνος του. Και μάλιστα χωρίς να γνωρίζει εάν θα είχε χημεία με τους άλλους κριτές που θα επιλέξει ο Τούρκος.

Οι τρεις τους συζήτησαν σε πολύ ήρεμο κλίμα και τελικά αποφάσισαν να μείνουν στο Masterchef. Χωρίς καμία ένταση ούτε τσακωμούς όπως ειπώθηκε…

Πηγή: iciao.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags