Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν προβάλλεται η σειρά "Αγγελική" του Αγίου Πνεύματος!
Life
| 2021-06-18 12:00:00

Δεν προβάλλεται η σειρά "Αγγελική" του Αγίου Πνεύματος!

Sportdog Team
Δεν προβάλλεται η σειρά "Αγγελική" του Αγίου Πνεύματος!

Δείτε την περίληψη των επεισοδίων

Τρίτη 22 Ιουνίου – Επεισόδιο 148

Ο Παύλος απειλεί τον Μάκη να του πει τι συμφωνίες έχει κάνει με τη Τζένη και τον αναγκάζει να την πάρει τηλέφωνο μπροστά του και να την ψαρέψει. Ο Νικόλας λέει την αλήθεια για το παρελθόν του στη Χριστίνα αλλά αυτή δεν το παίρνει καλά και φεύγει. Ο Δημήτρης έρχεται σε κόντρα με την Αγγελική για τη Δανάη, καθώς της προτείνει να μείνει το καλοκαίρι στο κτήμα αφού δεν θα έχει σχολείο. Η Αγγελική ρωτάει στα ίσα την Αθηνά αν είπε στον Δημήτρη ότι η Δανάη είναι βιολογική της κόρη αλλά αυτή το αρνείται. Ο Αποστόλης κρυφακούει τον Δημήτρη να λέει ότι έπρεπε να είχε σκοτώσει την Αγγελική όπως είχε κάνει και με τον πατέρα της που τον έθαψε στην άλλη άκρη του κτήματος. Έντρομος τρέχει και το λέει στην Αγγελική, επιβεβαιώνοντας της πως ο πατέρας της τελικά όντως δεν αυτοκτόνησε.

*Στο ρόλο του δημοσιογράφου/παρουσιαστή Γεράσιμου Μαρκίδη ο Μάκης Πουνέντης.

Τετάρτη 23 Ιουνίου - Επεισόδιο 149

Η Αγγελική εμβρόντητη από το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι θαμμένος στο κτήμα αποφασίζει ότι θα τον βρει και θα τον δικαιώσει, ενώ την πλημμυρίζουν οι αναμνήσεις από το τελευταίο βράδυ που τον είδε ζωντανό. Ο Αποστόλης αναστατωμένος ακυρώνει τα σχέδιά του με την Ιωάννα, η οποία μπαίνει σε υποψίες κι αποφασίζει να πάει στο κτήμα. Το βράδυ πριν από το γάμο, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη να αφήσει την Αγγελική πίσω του για πάντα, όμως μια της κουβέντα τον κάνει να φέρει στη μνήμη του τη δολοφονία του Σταμάτη ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται για το μπάτσελορ πάρτι της με τη Δανάη. Η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει για τον δημοσιογράφο που ενδιαφέρεται να αποκαλύψει την ιστορία της. Όμως η Αγγελική έχει ήδη βρει τον τρόπο για να δώσει ένα τέλος.

Πέμπτη 24 Ιουνίου – Επεισόδιο 150

Η Αγγελική καταστρώνει ένα σχέδιο για να βρει τη σορό του πατέρα της και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη και του Αποστόλη. Η Κατερίνα βγαίνει για ποτό με τη Δανάη, αλλά οι δεύτερες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό της δεν την αφήνουν να περάσει καλά. Ο Στέφανος μιλάει στην Αγγελική για την επιθυμία της Δανάης να παραμείνει στο κτήμα και εκείνη δυσκολεύεται να κρύψει την αναστάτωσή της. Ο Δημήτρης ενοχλείται από την απόφαση της Κατερίνας να ετοιμαστεί για τον γάμο στο σπίτι των Ζάχων. Τη μέρα του γάμου το σχέδιο της Αγγελικής μπαίνει σε εφαρμογή, η συμπεριφορά της όμως παραξενεύει τον Στέφανο. Ο Αντώνης τηλεφωνεί στην Αθηνά και της λέει ένα ευχάριστο νέο. Ο Παύλος απειλεί την Τζένη. Ο Μιχάλης κάνει ακόμα μία προσπάθεια να αποτρέψει την Κατερίνα από το να παντρευτεί το Δημήτρη. Οι εργάτες βρίσκουν κάτι στο κτήμα που θα κάνει το αίμα στις φλέβες της Αθηνάς και του Δημήτρη να παγώσει και παράλληλα θα βοηθήσει την Αγγελική να βρει αυτό που ψάχνει...

*Γεράσιμος  Μαρκίδης (Μάκης Πουνέντης)

Δημοσιογράφος, παρουσιαστής ψυχαγωγικής – ενημερωτικής εκπομπής σε μεγάλο κανάλι. Ικανός στη δουλειά του και πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό. Κατανοεί ποιο είναι το πλαίσιο στο οποίο εργάζεται και το υπηρετεί όπως πρέπει. Γνωρίζει τον παλμό της εποχής και συμβαδίζει μ΄ αυτόν.  Η απόφασή του να εμπλακεί με την ιστορία της Αγγελικής, όταν φτάνουν σε αυτόν οι πληροφορίες από το Μάκη Βασιλείου, φίλο του, επίσης δημοσιογράφο από την εποχή που σπούδαζαν μαζί, βασίζεται στο γεγονός ότι μια γυναίκα από το άμεσο περιβάλλον του έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο που ποτέ δεν βγήκε στο φως και οι ένοχοι δεν τιμωρήθηκαν. Χρησιμοποιεί τη δύναμη του μέσου για καλό σκοπό και να αποκαλύψει τα κακώς κείμενα, επειδή πιστεύει πως ήρθε η ώρα, όπως λέει και ο ίδιος, «να σταματήσουν να φοβούνται τα θύματα και να αρχίσουν να ανησυχούν οι θύτες».

 

«Αγγελική»: Πίσω από τις κάμερες...

Οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές μιλούν στην Ναταλία Γερμανού

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ , ΣΤΙΣ 23:00

Αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, απέκτησε φανατικό κοινό, έγινε νούμερο ένα trending topic στο twitter. Η «Αγγελική», η δραματική σειρά του Alpha, συνεχίζει ως μια σειρά υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικών ερμηνειών. Οι εξελίξεις κορυφώνονται, ενώ μία ανάσα πριν από το συγκλονιστικό κι ανατρεπτικό φινάλε η Ναταλία Γερμανού συναντά τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές της σειράς σε μία special  εκπομπή, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στις 23:00. «Αγγελική»: Πίσω από τις κάμερες... Οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές μιλούν στην Ναταλία Γερμανού.

Λίγο πριν το τέλος, οι ιστορίες πίσω από τις κάμερες, όλα όσα έγιναν και δεν είδαν οι τηλεθεατές σε ένα υψηλών προδιαγραφών ειδικό αφιέρωμα για τη σειρά.

Η Ναταλία Γερμανού με την ιδιότητά της ως δημοσιογράφου-παρουσιάστριας αλλά και με την ιδιότητα της τηλεθεάτριας που παρακολουθεί τη σειρά ανελλιπώς στέκεται απέναντι στον σκηνοθέτη Στέφανο Μπλάτσο, τον σεναριογράφο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και όλους τους πρωταγωνιστές της «Αγγελικής» και τους ρωτάει όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε. Πηγαίνει on set , στήνει τις κάμερες στη βίλα των Αργυρών, σε διαφορετικούς χώρους, και μας ξεναγεί στο περιβάλλον όπου δημιουργήθηκαν και έτρεξαν οι εξελίξεις.

Με τα δύο συνεργεία της σειράς, με τις κάμερες στο φουλ, με κινηματογραφική ματιά, η Ναταλία Γερμανού ρωτάει για όλους και για όλα και παίρνει απαντήσεις. Για την ατμόσφαιρα των γυρισμάτων, για τις παρέες που δημιουργήθηκαν, για τα ευτράπελα, για τις πιο συγκινητικές ή τις πιο αστείες στιγμές, τις στιγμές που θα δεν θα ξεχάσουν κι αυτές που θα τους ακολουθούν στα επόμενα βήματά τους.

Η «Αγγελική» κάνει wrap με Ναταλία, λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Μην το χάσετε!

 

Αγγελική: Πίσω από τις κάμερες...

Οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές μιλούν στην Ναταλία Γερμανού.

Πέμπτη, 24 Ιουνίου στις 23:00 στον Alpha.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags