Facebook Pixel Masterchef: Χαμός με τη Μαρία του Masterchef 5 και το προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών - Τι ανακοίνωσε (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-06-18 22:25:00

Χαμός με τη Μαρία του Masterchef 5 και το προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών - Τι ανακοίνωσε (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός με τη Μαρία του Masterchef 5 και το προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών - Τι ανακοίνωσε (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα της πρώην παίκτριας του ριάλιτι μαγειρικής.

 

Masterchef: Θύμα απάτης φαίνεται πως έπεσε η Μαρία Λαζαρίδου τις τελευταίες ημέρες.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef 5 με ποστάρισμά της στα social media ξεκαθάρισε πως το προφίλ που υπάρχει σε γνωστό σάιτ γνωριμιών δεν είναι αληθινό και ότι έχει γίνει παρεξήγηση.

Θυμίζουμε, πως η 23χρονη Μαρία είχε απασχολήσει σε κλίμα συγκίνησης από τον φετινό κύκλο του MasterChef, ενώ λίγες μέρες μετά την έξοδό της από το σπίτι, είχε διαψεύσει τις φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη, τονίζοντας πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι.



*** ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Ελληνίδα παίκτρια ριάλιτι - Κυκλοφορούν ροζ βίντεο - "Πολύ σκληρό αυτό που συμβαίνει" (Vid)

MasterChef 5: Ποια είναι η Μαρία Λαζαρίδου

Η δυναμική Θεσσαλονικιά μπήκε στο MasterChef 5 με στόχο την κορυφή, ενώ από την αρχή του παιχνιδιού είχε τονίσει πως δεν της αρέσει να την αμφισβητούν. Στον διαγωνισμό μπήκε για να διαγράψει την κρίση ανασφάλειας, που ένιωσε την προηγούμενη φορά, που δήλωσε συμμετοχή.

Η αποτυχημένη της προσπάθεια στις audition, δίχως να βγάλει καν πιάτο μπροστά στους τρεις chef, την έκανε να πεισμώσει ακόμα περισσότερο, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς αποχώρησε αρκετά νωρίς.

Σχετικά με το πρόσφατο δημόσιο coming out της, η ίδια δήλωσε: "Εγώ νομίζω το πρώτη φορά το είπα στους γονείς μου 15 χρονών. Δε ξέρω αν με πίστεψαν ή όχι", ενώ σε άλλη ερώτηση follower απάντησε πως της αρέσουν τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags