Facebook Pixel Σπύρος Παπαδόπουλος: Ανατροπή με το "Στην Υγειά μας" - Επιστρέφει με νέα επεισόδιο - "Χουνέρι" στον Σπύρο Παπαδόπουλο
Life
| 2021-06-24 11:03:00

Ανατροπή με το "Στην Υγειά μας" - Επιστρέφει σε άλλο κανάλι - "Χουνέρι" στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Sportdog Team
Ανατροπή με το "Στην Υγειά μας" - Επιστρέφει σε άλλο κανάλι - "Χουνέρι" στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Η εκπομπή που καθιέρωσε τους χορούς και τα τραγούδια κάθε Σάββατο βράδυ δεν σταματάει, παρά την απόφαση και τις σχετικές ανακοινώσεις από τον γνωστό παρουσιαστή-δημοσιογράφο.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Όπως φαίνεται οι τίτλοι τέλους της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» δεν είναι οριστικοί.

Πριν λίγους μήνες ο Σπύρος Παπαδόπουλος, παρουσιαστής της ιστορικής εκπομπής ανακοίνωσε το φινάλε της μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκείνων των ημερών, ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε δεχθεί προτάσει προκειμένου να αλλάξει το ύφος της εκπομπής και δε δέχτηκε με αποτέλεσμα να ανακοινώσει ο ίδιος το αντίο μετά από 17 χρόνια.

Όπως φαίνεται όμως το φινάλε δεν είναι οριστικό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας enimerosi24.gr η εκπομπή επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια. 

Η παραγωγός και σήμα κατατεθέν του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» Βίκυ Λάσκαρη μεταφέρει, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, την ιστορική εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση από όπου ξεκίνησε, με νέο κύκλο που θα διακρίνεται από άλλο ύφος και διαφορετικό στυλ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags