Facebook Pixel Sportdog.gr | Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Football League! Εδώ θα δείτε τους αγώνες
Life
| 2021-06-25 11:38:00

Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Football League! Εδώ θα δείτε τους αγώνες

Sportdog Team
Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Football League! Εδώ θα δείτε τους αγώνες

Απευθείας μετάδοση σε δυο παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής, ένα από κάθε όμιλο της κατηγορίας.

Το πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου και η ΕΡΤ3 μεταδίδει απευθείας δυο παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής, ένα από κάθε όμιλο της κατηγορίας.

Σάββατο 26/6 (17:00), Αιγάλεω-Καλλιθέα

Μια από τις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» (17:00, ΕΡΤ3), όπου το γηπεδούχο Αιγάλεω αντιμετωπίζει την Καλλιθέα.

Μια αγωνιστική πριν το τέλος, η Καλλιθέα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 β. με 8 νίκες-4 ισοπαλίες-5 ήττες. Από την άλλη πλευρά, το Αιγάλεω είναι 7ο με 22 β. με 6 νίκες-4 ισοπαλίες-7 ήττες.

Περιγραφή: Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Κυριακή 27/6 (17:00), Θεσπρωτός-Πανσερραϊκός

Στην πρώτη απευθείας μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα από το Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, ο γηπεδούχος Θεσπρωτός δίνει ένα καθοριστικό για το μέλλον του αγώνα με τον τρίτο της βαθμολογίας Πανσερραϊκό.

Αν ο Θεσπρωτός, που είναι 7ος στον βαθμολογικό πίνακα με 19 β., δεν γνωρίσει την ήττα στο παιχνίδι της Κυριακής (17:00, ΕΡΤ3) εξασφαλίζει θέση στην πρώτη οκτάδα και κατ’ επέκταση στη νεοσύστατη Super League 2.

Για την επόμενη σεζόν στην Super League 2 θα ετοιμαστεί ο Πανσερραϊκός, που είναι τρίτος στη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου με 31 β. έχοντας μόλις μια ισοπαλία σε 17 παιχνίδια!

Περιγραφή: Τάσος Σταμπουλής. Ρεπορτάζ: Γιάννης Βοϊτσίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags