Facebook Pixel Survivor: Πληροφορία-φωτιά για Survivor πριν τον ημιτελικό και τον τελικό - Αυτός θα πάρει τις στις 100.000 ευρώ!
Life
| 2021-07-04 15:35:00

Πληροφορία-φωτιά για Survivor πριν τον ημιτελικό και τον τελικό - Αυτός θα πάρει τις 100.000 ευρώ!

Sportdog Team
Πληροφορία-φωτιά για Survivor πριν τον ημιτελικό και τον τελικό - Αυτός θα πάρει τις 100.000 ευρώ!

Λίγες μέρες απέμειναν για να ρίξει αυλαία το φετινό Survivor. Στο συναρπαστικό ριάλιτι που μας κράτησε συντροφιά από τον περασμένο Δεκέμβριο απέμειναν τέσσερις παίκτες, οι οποίοι μαζεύουν τις δυνάμεις τους για τα τελευταία αγωνίσματα που θα κρίνουν τη σειρά κατάταξης στον ημιτελικό.

Την Κυριακή 4 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο τελικός του Survivor, στο ανοιχτό θέατρο του Αλσους Γαλατσίου. Εκεί, οι εναπομείναντες Survivors, θα συναντήσουν τις οικογένειές τους και όλους τους παίκτες που βρέθηκαν φέτος στον Αγιο Δομίνικο. Τη Δευτέρα 28, την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Ιουνίου θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης. Οι δύο παίκτες που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν απευθείας στον ημιτελικό της Κυριακής. Ηδη, ο Σάκης Κατσούλης με τις δύο νίκες του τις πρώτες μέρες εξασφάλισε θέση στον ημιτελικό, όπως και ο Ηλίας Μπόγδανος. Οι άλλοι δύο (Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κορόμι) τέθηκαν ήδη σε ψηφοφορία από το τηλεοπτικό κοινό ώστε ο ένας από αυτούς να βρεθεί στον ημιτελικό.

Τελικός Survivor

Ο τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου και θα αναδείξει τον Νικητή του Survivor για το 2021, ο οποίος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Στον τελικό θα βρεθούν δύο παίκτες, οι οποίοι θα βγουν από τον ημιτελικό της Κυριακής, άρα από τους τρεις του ημιτελικού, ο ένας θα αποχωρήσει. Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει μια υπερπαραγωγή για τον τελικό, όπως άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια, από τότε δηλαδή (2017) που αναβίωσε ένα από τα κορυφαία ριάλιτι του κόσμου. Ας θυμηθούμε τους προηγούμενους νικητές:

2017: Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)

2018: Ηλίας Γκότσης

2019: Κατερίνα Δαλάκα

Survivor 2021 το μεγάλο φαβορί

H Kingbet έκανε το καθήκον της, μίλησε με τους Έλληνες traders και αυτοί μας έδωσαν τα φαβορί για Νικητή του Survivor 2021! Μεγάλο φαβορί είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο 30χρονος πρώην ποδοσφαιριστής που μπήκε στο ριάλιτι στα μέσα Φεβρουαρίου και από τα πρώτα παιχνίδια έδειξε πόσο δυνατός παίκτης είναι. Γρήγορος, συγκεντρωμένος, εύστοχος, διατηρεί το μεγαλύτερο ποσοστό νικών (πάνω από 73%). Η απόδοση στο στοίχημα «Να αναδειχθεί Νικητής στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης» βρίσκεται στο 2.75.

Στη δεύτερη θέση των φαβορί, σύμφωνα με τoυς traders, βρίσκονται ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Κορόμι, με απόδοση 4.00. Ο 30χρονος τραγουδιστής της ποπ και ροκ μουσικής, Ηλίας Μπόγδανος, μπήκε στο ριάλιτι τέλη Ιανουαρίου και αμέσως διακρίθηκε για την ταχύτητα και την ενέργεια που έβγαζε στους στίβους μάχης. Το ποσοστό νικών του ξεπερνά το 56% και θα ήταν πολύ υψηλότερο αν τις τελευταίες εβδομάδες δεν παρουσίαζε μια (ψυχολογική κυρίως) κόπωση που τον έχει καταβάλει.

Οσο για τον ουγγρικής καταγωγής Γιώργο Κορόμι, βρίσκεται από την πρώτη μέρα στο ριάλιτι, διακρίνεται για το καλογυμνασμένο σώμα του και έφτασε μέχρι την τετράδα με ένα ποσοστό νικών γύρω στο 46%.

Τέταρτο φαβορί, σύμφωνα με τoυς traders, η μοναδική γυναίκα που έχει απομείνει στο ριάλιτι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με απόδοση 5.00. Η 25χρονη γυμνάστρια, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ, είναι από την πρώτη μέρα του φετινού Survivor στον Αγιο Δομίνικο και η στενή σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη (διατηρούσαν δύο χρόνια δεσμό) έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις τόσο στο νησί της Καραϊβικής όσο και στη χώρα μας. Η Μαριαλένα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, άλλωστε μόνο και μόνο το ότι κατάφερε να επιβιώσει τόσους μήνες στο ριάλιτι, συνιστά μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, διατηρεί πολύ καλό ποσοστό νικών (πάνω από 55%), ενώ έχει μπει στους περισσότερους στίβους μάχης από όλους τους παίκτες, αγωνιζόμενη σε 338 αγώνες!

ΠΗΓΗ: kingbet.net

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags