Facebook Pixel Masterchef - Ατζούν Ιλίτζαλι: "Άγρια" κόντρα με το Masterchef - Η απάντηση του Ατζούν - Χοντρό παρασκήνιο με τις ημερομηνίες
Life
| 2021-07-06 23:17:00

"Άγρια" κόντρα με το Masterchef - Η απάντηση του Ατζούν - Χοντρό παρασκήνιο με τις ημερομηνίες

Sportdog Team
"Άγρια" κόντρα με το Masterchef - Η απάντηση του Ατζούν - Χοντρό παρασκήνιο με τις ημερομηνίες

Τι ετοιμάζει ο Τούρκος παραγωγός μετά την προσπάθειά του να "κλέψει" από το Star τους τρεις κριτές του πετυχημένου ριάλιτι μαγειρικής;
 

Masterchef - Ατζούν Ιλίτζαλι: Πριν από περίπου έναν μήνα, έσκασε σαν… βόμβα η «χρυσή» πρόταση του Ατζούν Ιλίτζαλι στους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Γιάννη Ιωαννίδη, ώστε να τους πάρει από το STAR και να τους πάει στο δικό του ριάλιτι μαγειρικής στον ΣΚΑΪ.

Οι τρεις κριτές του Masterchef, παρότι τα χρήματα ήταν υπερβολικά πολλά, αρνήθηκαν την πρόταση του Τούρκο, παρέμειναν στο STAR και συμφώνησαν να παρουσιάσουν και το νέο Masterchef της επόμενης σεζόν. Βέβαια, δεν θα τους δούμε άμεσα στην τηλεόραση, καθώς το κανάλι έχει αποφασίσει να τους… ξεκουράσει, να βγάλει πρώτα το GNTM και μετά τα Χριστούγεννα να επαναφέρει το ριάλιτι μαγειρικής.



Την ίδια ώρα όμως και ο Ατζούν κάνει τα δικά του σχέδια για να… χτυπήσει το Masterchef, καθώς ξέρει πως απέναντί του θα έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του iciao.gr, ο Τούρκος θα ήθελε το δικό του ριάλιτι μαγειρικής να το ρίξει αμέσως στα βαθιά και να αποφύγει την… κόντρα με τα μοντέλο. Να ξεκινήσει δηλαδή στο δεύτερο μισό και να πέσει το Top Chef πάνω στο Masterchef.

Βέβαια, είναι και κάποιοι συνεργάτες του που επιμένουν να βγει στο πρώτο μισό. Και αν δικαιώσει τις προβλέψεις να γίνει το 2022 η μεγάλη κόντρα με το ριάλιτι του Star. Ο Ατζούν πάντως παραμένει αναποφάσιστος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags