Facebook Pixel Masterchef: Ήρθε η μεγάλη πρόταση - Αυτοί είναι οι δύο παίκτες του Masterchef 5 που παίρνουν εκπομπή σε κανάλι!
Life
| 2021-07-12 08:02:00

Ήρθε η μεγάλη πρόταση - Αυτοί είναι οι δύο παίκτες του Masterchef 5 που παίρνουν εκπομπή σε κανάλι!

Sportdog Team
Ήρθε η μεγάλη πρόταση - Αυτοί είναι οι δύο παίκτες του Masterchef 5 που παίρνουν εκπομπή σε κανάλι!

Εξέλιξη που θα ενθουσιάσει το κοινό του ριάλιτι μαγειρικής. Είναι δύο παίκτες που αγαπήθηκαν όσο λίγοι τους τελευταίους μήνες κατά την διάρκεια του ριάλιτι μαγειρικής και τώρα ετοιμάζονται να πάρουν δική τους εκπομπή σε μεγάλο κανάλι. Πού θα τους βλέπουμε;

Ποιος είπε ότι το Masterchef 5 είχε μόνο εντάσεις και ίντριγκες; Το ριάλιτι μαγειρικής εκτός από συνταγές, κινήσεις στρατηγικής, φωνές και… βαριές κουβέντες, δημιούργησε και μερικές πολύ δυνατές φιλίες.

Υποψήφιοι σεφ που ήταν για μήνες ο ένας δίπλα στον άλλον κράτησαν τη φιλία τους πολύ δυνατή και βγαίνοντας από το παιχνίδι. Όπως για παράδειγμα η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Παύλος Χάππιλος.

Η πρώτη Ελληνίδα Masterchef και η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού ριάλιτι έχουν γίνει αυτοκόλλητοι. Και συνηθίζουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Η Μαργαρίτα πηγαινο έρχεται στη Μύκονο για να είναι κοντά στον αγαπημένο της Χρήστο που εργάζεται εκεί. Και στην Αθήνα ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά βήματά της.

Στα οποία θα έχει λόγο και ο Παύλος. Οι δύο τους μάλιστα λέγεται ότι θα βρίσκονται και του χρόνου στην τηλεόραση σε εκπομπή του Star. Χωρίς πάντως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτό που θέλουν προς το παρόν οι δύο τους είναι να πεταχθούν λίγες ημέρες στη Ρόδο για να δουν τον τρίτο της παρέας, τον Τζιοβάνι.

Προς το παρόν, Μαργαρίτα και Παύλος βρίσκονται στην Αθήνα και πήγαν θέατρο. Συγκεκριμένα στην παράσταση Νυφικό κρεβάτι, όπου τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός. Κι εκείνοι πόζαραν χαμογελαστοί.


Πηγή: iciao.gr


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο μεγάλος καυγάς των κριτών του Masterchef - Γι’ αυτό δεν μιλούσαν έναν μήνα - Αποκάλυψη! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags