Facebook Pixel Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης θα παίξει στο ριάλιτι J2US του Κοκλώνη!
Life
| 2021-07-16 23:20:00

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης θα παίξει στο ριάλιτι J2US του Κοκλώνη!

Sportdog Team
Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης θα παίξει στο ριάλιτι J2US του Κοκλώνη!

Είναι πασιφανές πλέον ότι όλοι οι παίκτες του Survivor είναι περιζήτητα ονόματα για την τηλεόραση και ειδικά για τα νέα τηλεοπτικά ριάλιτι της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και μάλιστα έχουν αναπαραχθεί και απο τηλεοπτικές εκπομπές, ο Πάνος Καλλίδης, μετά το την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα συμμετάσχει και στο J2US του Νίκου Κοκλώνη το οποίο μάλιστα βρήκε και νέα τηλεοπτική στέγη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι ένας απο τους περιζήτητους παίκτες, ειδικά και ως τραγουδιστής και ένα απο τα πρόσωπα τα οποία δέχτηκαν την πρόταση του Κοκλώνη για να λάβει μέρος στο μουσικό ριάλιτι.

Ο Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται σε πυρετώδεις διαδικασίες για το νέο J2US στο οποίο θα συμμετέχουν κανονικά όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής, δηλαδή η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και φυσικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Ήδη ακούγονται μεγάλα ονόματα για συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

ΠΗΓΗ: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags