Facebook Pixel Survivor: Απίστευτο: Κουκλάρα παίκτρια του φετινού Survivor δήλωση συμμετοχή για το επόμενο (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-07-19 09:00:00

Απίστευτο: Κουκλάρα παίκτρια του φετινού Survivor δήλωση συμμετοχή για το επόμενο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο: Κουκλάρα παίκτρια του φετινού Survivor δήλωση συμμετοχή για το επόμενο (ΒΙΝΤΕΟ)

Την είδαμε στον τελικό και τώρα ετοιμάζεται ξανά για το επόμενο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Γιατί θέλει να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο και τι συνέβη με την προηγούμενη συμμετοχή της;

Ποια είναι η 25χρονη που «μάγεψε» τους πάντες στον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor; 

Στα τέλη Δεκεμβρίου το Survivor 2021 μπήκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τότε είδαμε στους «Μαχητές» μία μελαχρινή καλλονή με σώμα μοντέλου.

Υπάλληλος φούρνου έλεγε η κάρτα που «έπεφτε» όταν την έδειχνε η κάμερα, όμως οι τηλεθεατές δεν την απόλαυσαν πολύ καθώς αποχώρησε τρεις μέρες μετά την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης.

Στον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, παρευρέθηκαν οι παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι και εκεί είδαμε μετά από 6 μήνες τη μελαχρινή καλλονή και πολλοί ήταν εκείνοι που… ψάχτηκαν για ποια πρόκειται. Για για όσους δεν την θυμάστε, μιλάμε για την Έλενα Λιλιοπούλου.

Η 25χρονη Θεσσαλονικιά μίλησε στο Newsbomb.gr για το παιχνίδι, για τα μελλοντικά της σχέδια, ενώ αποκάλυψε πως δήλωσε ξανά συμμετοχή στο Survivor.

Μετάνιωσες για την αποχώρησή σου; Πιστεύεις πως θα έφτανες μακριά αν έμενες;

Εάν με ρωτάς τώρα θα σου πω ότι έπραξα λάθος και αν γυρνούσα πίσω το χρόνο, θα μου έδινα παραπάνω χρόνο και είμαι σίγουρη ότι θα έφτανα μακριά.

Θα δήλωνες ξανά συμμετοχή σε Survivor;

Συμμετοχή στο Survivor θα σου πω ότι έχω ήδη ξανά δηλώσει και που ξέρεις μπορεί να με ξαναδείτε στις οθόνες σας και υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να είναι για 3 ημέρες!

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags