Facebook Pixel Big Brother: Aυτοί είναι οι celebrities που μπαίνουν στο σπίτι - Τα πρώτα ονόματα και η τραγουδίστρια
Life
| 2021-07-22 07:46:00

Big Brother 2: Aυτοί οι celebrities μπαίνουν στο σπίτι - Τα πρώτα ονόματα και η τραγουδίστρια!

Sportdog Team
Big Brother 2: Aυτοί οι celebrities μπαίνουν στο σπίτι - Τα πρώτα ονόματα και η τραγουδίστρια!

Σκοπός της παραγωγής είναι να κάνει ένα “πάντρεμα” παικτών. Bάζοντας στο σπίτι του μεγάλου αδερφού, ανθρώπους της διπλανής πόρτας μαζί με celebrities.

Big Brother: Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στον ΣΚΑΙ για το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Όπως έχει γίνει γνωστό, ένα από τα μεγαλύτερα projects του σταθμού, επιστρέφει στη μικρή οθόνη και μάλιστα με πρόσωπα – έκπληξη.

Ο λόγος για το Big Brother το οποίο μετά την περσινή του επιστροφή, επανέρχεται, δίνοντας σκυτάλη στο Big Brother 2. Σκοπός της παραγωγής είναι να κάνει ένα “πάντρεμα” παικτών. Bάζοντας στο σπίτι του μεγάλου αδερφού, ανθρώπους της διπλανής πόρτας μαζί με celebrities. Περισσότερα αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης η εκπομπή, Καλοκαίρι #Not.

Σύμφωνα με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα, τα πρώτα ονόματα που ήρθαν σε πρώτη επικοινωνία με την παραγωγή ήταν το γνωστό μοντέλο, Στηβ Μιλάτος και η επιχειρηματίας, Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία αρνήθηκε. Επίσης, τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει το σενάριο πως από την παραγωγή θέλουν να βάλουν ξανά στο σπίτι τον γνωστό youtuber Θέμης Κανέλλος. (themicorn)!

Ωστόσο, έξτρα πληροφορίες διαβάσαμε για το Big Brother και στο protothema.gr, όπου γράφει πως εικοσάδα του «Μεγάλου Αδελφού» συμπληρώθηκε και χθες έγιναν τα γυρίσματα των παικτών. Ανάμεσά τους και κάποιοι γνωστοί. Συγκεκριμένα δύο άνδρες και μία γυναίκα από τον χώρο του μόντελινγκ και μία τραγουδίστρια. Δεν μπήκαν για λόγους διασημότητας αλλά λόγω προσωπικών ιστοριών. Είναι δεδομένο πως το ριάλιτι εγκλεισμού θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με την περσινή εκδοχή του. Οι λόγοι είναι πολλοί και σίγουρα ένας είναι και τα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες και μέσα στο σπίτι. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags